Pungi folie cu bule pentru impachetarea obiectelor fragile! [2022]

Pungi folie cu bule

Ati auzit probabil deja de folia cu bule, acea folie din material plastic moale si flexibil care se gaseste in majoritatea magazinelor. Pungile/sacii/caserolele din folie cu bule sunt ideale pentru a impacheta si protectia obiectelor fragile, cum ar fi sticla, portelan sau alte obiecte de valoare.

Desi folia cu bule este un produs de ambalare popular folosit de companiile online pentru a proteja și a amortiza articolele fragile in timpul transportului, procesul de impachetare si lipire poate fi suparator si consuma mult timp.

O alternativa pentru aceasta este sa utilizati pungi folie cu bule care sunt simple si eficiente. Acestea sunt doar pungi in care va puteti introduce produsul direct. Nu mai necesita din partea dumneavoastra sa impachetati obiectul. Lipirea excesiva in jurul produsului cu bule de plastic este inlocuita de o singura lipire a pungii folie cu bule.

Ce sunt pungile din folie cu bule?

Pungile din folie cu bule sunt un produs ideal pentru impachetarea obiectelor fragile. Ele ofera o protectie eficienta impotriva impactului si a zgarieturilor, astfel incat acestea sa ramana intacte. 

Pungile din folie cu bule pot fi folosite pentru impachetarea oricarui produs care trebuie transportat intr-un mod sigur si protejat, de la bijuterii si ceasuri la jucarii si alte articole personale.

Folosirea pungilor din folie cu bule pentru impachetarea obiectelor fragile

Pungile din folie cu bule sunt ideale pentru a impacheta obiecte fragile, cum ar fi vasele de sticla, paharele sau oglinzile. Acestea sunt realizate din folie de polietilena care este invelita in jurul unui strat gros de material compresat. Pe partea exterioara a acestor pungi se afla un strat de polietilena moale care are rolul de a proteja continutul impotriva zgarieturilor.

Pentru a utiliza o astfel de punga, trebuie sa o umpleti cu obiectele pe care doriti sa le impachetati si apoi sa o inchideti ermetic. Puteti face acest lucru fie prin lipirea unei folii adezive pe suprafata pungii, fie prin inchiderea ei cu un clips special. Desi costul acestor pungi poate fi unul relativ mare, merita. 

Pungile din folie cu bule sunt ideale pentru impachetarea obiectelor fragile, cum ar fi vasele de sticla sau portelan. Acestea ofera o protectie impotriva invelisurilor exterioare dure, precum cartonul sau lemnul. Pungile din folie cu bule au un strat de spuma care este acoperit cu un film de polietilena. Folosind aceste pungi, veti preveni zgarieturile si cioburile obiectelor fragile.

Beneficiile utilizarii pungilor din folie cu bule

Pungile din folie cu bule sunt un produs popular pentru impachetarea obiectelor fragile. Acestea sunt realizate din material plastic si au un strat de bule care ofera protectie in timpul transportului.

Beneficiile utilizarii pungilor din folie cu bule sunt:

– Protejeaza obiectele fragile in timpul transportului;

– Previne zgarieturile si loviturile;

– Absorbe socurile;

– Faciliteaza manipularea obiectelor;

– Pungile pot fi refolosite.

Dezavantajele utilizarii pungilor din folie cu bule

Pungile din folie cu bule sunt utilizate pentru a proteja obiectele fragile, cum ar fi vasele de sticlă sau portelanul. Acestea sunt deosebit de utile pentru a evita zgarieturile si cioburile. 

Totusi, pungile din folie cu bule au si unele dezavantaje.

Pungile din folie cu bule nu pot fi refolosite. Daca aveti nevoie sa impachetati mai multe obiecte fragile, va trebui sa cumparati mai multe pungi. 

De asemenea, pungile din folie cu bule pot fi costisitoare. Daca aveti nevoie de mai multe pachete, acestea pot aduce o cheltuiala considerabiala.

Trei alte dezavantaje in folosirea pungilor din folie cu bule:

  • Pot crea multe deseuri (deoarece sunt facute din material plastic);
  • Nu sunt reutilizabile;
  • Pot fi dificil de transportat si de manipulat (deoarece sunt mari si grele).

Concluzii

Exista multiple tipuri de pungi de folie cu bule si fiecare are avantajele si dezavantajele sale. Trebuie sa alegeti in functie de obiectele pe care doriti sa le impachetati si de durabilitatea pe care o doriti. Unele pungi sunt mai bune pentru protejarea obiectelor usoare, in timp ce altele sunt mai rezistente si pot fi utilizate pentru a impacheta articole mai grele.

Sfatul nostru este sa incepeti cu un pachet mic de pungi folie cu bule pentru a vedea care functioneaza cel mai bine pentru nevoile dumneavoastra.

Date de contact pentru o firma care produce astfel de pungi sunt:

Bboffice.ro

Adresa: Str. CALEA ALBA IULIA nr. 16, Drâmbar-Alba Iulia, jud. Alba
Telefon: 0358 401 056
Email: office@bboffice.roExista si o pagina de facebook pentru BBoffice.ro , iar contul lor de Youtube il gasiti aici >> Bboffice furnizorul tau de ambalaje

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *