Puterea extraordinara a subconstientului tau, de Joseph Murphy

Puterea extraordinara a subconstientului tau este o carte de care m-am ferit mult timp. Pana acum cativa ani era contra lecturilor de carti care iti povestesc despre cum poti sa-ti cresti vibratia. Zilele trecute am inceput sa citesc astfel de carti pentru a vedea care este de fapt povestea pe care vor ei s-o vanda. Am descoperit ca nu sunt rele.

Puterea extraordinara a subconstientului tau – Joseph Murphy (cartea)

Saptamana trecuta am prins cartea lui Joseph Murphy „Puterea extraordinara a subconstientului tau”, in care autorul ne poarta intr-o calatorie prin perspectivele unei vieti in care omul gandeste si vizualizeaza lucruri astfel incat viata lui sa fie una mai buna. Destinul fiecaruia se poate schimba cat timp acesta este trezit si intelege ce-l tine incatusat in propriile dezamagiri.

Cartea este un peripliu prin experientele de viata ale oamenilor care au gasit cheia, auto-sugestionandu-se si punand credinta in miscare pentru a determina corpul sa se vindece. Ceea ce noi numim minuni in lumea noastra a credintei bazate pe educatie trebuie sa fie regandit. Omul poate sa realizeze minuni pri natura lui, trebuie doar sa-si doreasca. Forte extraordinare stau in puterea fiecaruia dintre noi, trebuie doar sa intindem mana pentru a ne schimba viata.

Raspunsul este in interior!

Inceputul povestirilor din carte incep prin a aduce la cunostinta cititorului ca rezolvarea problemelor noastre isi gasesc raspuns in interior. De fiecare data noi incercam sa gasim o vina exterioara, cand in realitate problema ai rezolvarea sunt in interior. Un exercitiu simplu pe care-l propune acesta in carte este disciplinarea organismului sa se trezeasca la o anumita ora prin autosugestie. Trebuie sa ai credinta ca este posibil si sa ai rabdare pentru a repeta procesul pana cand organismul intelege si se supune.

Nu spuneti niciodata: ‘’ Mi-e imposibil ‘’ sau ‘’ Nu am mijloace sa….’’. Subconstientul va prelua aceste sugestii si va face astfel incat sa nu aveti bani sau sa nu puteti face ceea ce v-ati propus. Afirmati mereu: ‘’ imi sta in puteri sa fac orice datorita subconstientului meu ‘’.

In subconstient exista o solutie!

Boala. O problema de care plange peste jumatate din populatia globului, dar de care putem sa ne vindecam prin autosugestie.

Omul nu este habotnic sa sustina ca orice se poate repara prin sugestionare, dar sustine ca o mare parte din problemele pe care noi le adunam sub demunirea de boala, reprezinta de fapt si de drept blocaje ale subconstientului sub dictatura constientului.

Teoria de la care pleaca acesta sustine ca subconstientul este creatorul corpului nostru si doar acesta poate repara anumite anomalii care intervin in dezvoltarea omului.

Sugestia sanatatii perfecte a corpului inainte de culcare va determina subconstinetul sa gaseasca solutia pentru ca organismul sa fie perfect sanatos.

Gandul este cauza si situatia este efectul.

Puterea de schimbare a lui „NU pot!”

Puterea de schimbare vine din a refuza sa spui nu.

Cele mai multe probleme ale omenirii vin din programele cu care suntem noi educati in care exista prea mult negatia.

Autorul sustine ca niciodata nu trebuie sa afirmi „Nu pot”.

Trebuie depasita starea de teama a unui esec prin implantarea unui gand in viata de zi cu zi ca totul sta in putere ta prin forta subconstientului care te sustine.

Destinul vietii tale poate sa fie unul pozitiv daca iti schimbi radical pozitia asupra vietii si ii oferi acesteia programe pozitive.

Universul si credinta

Manifestarea intregului univers sta in puterea credintei. Credinta este gandul permanent intretinut in mod constient. Nimic pe lumea asta nu vrea sa-ti faca rau, singurul lucru de care trebuie tinut cont este ca subconstientul este tarele tau care iti da puterea sa te vindeci, sa existi si sa-ti cresti puterea de existenta.

Singurul lucru de care trebuie sa te ingrijesti este acela de a face bine. Acest lucru seamana izbitor cu o vorba de duh a unui bunic de-al meu care imi spunea ca in viata „Bine faci bine gasesti. Rau faci rau gasesti.”.

In disputa constient-subconstient Joseph Murphy sustine ca informatia oferita de constient este pe deplin acceptata de subconstient. Subconstientul nu contrazice constientul. Solutia pentru o viata mai buna este sa oferi informatia pozitiva in ceea ce priveste dorinta ta pentru un lucru bun. Credinta si acceptarea unei idei ca fiind deja infaptuita atrage dupa sine realizarea acelei dorinte. Autorul a precizat ca acest lucru poate sa functioneze cat timp dorinta pe care o previzionezi nu intervine in libertatea altui individ.

Puterea mentala nu este nici rea, nici buna. Totul depinde de modul in care puneti in miscare forta mentala. Atfel ca trebuie sa urmaresti sa folosesti aceasta forta pentru a face bine.

Unde gasim Puterea extraordinara a subconstientului tau – Joseph Murphy ??

Merita sa cititi aceasta carte chiar daca nu aveti aplecare spre astfel de subiecte. Poate anumite aspecte ale acesteia gaseste o rezonanta in modul dvs de viata.

O gasiti la Libris: Puterea extraordinara a subconstientului tau – Joseph Murphy

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *