Razboiul benzinarilor!

art big data blur
art big data blur

Nu cred ca exista mai multa ipocrizie ca in poporul din care cu mandrie fac parte.

In vara si iarna dadeam navala sa dam RT, Like, pupici cu sclipici la tot ce era legat de petrom si lucrarea lor de a face cunoscuta Romania(prinRomania). Basca altii venim luam furam ideea si o facem cu multa pompa si cu mult caz un bun national eliberat din mana clasei asupritoare.

Dupa ce am terminat cu concediile si am ramas fara bani ne gandim ca ar fi bine sa tragem o greva benzinareasca in ceea ce priveste pretul la pompa. Dragilor si dragelor in iarna cand faceam 4-5 ore intre Brasov si Bucuresti nu era la fel de scumpa benzina?!?

De ce pretul mare? Pentru ca noi cumparam. Acolo unde cererea cu oferta se intalnesc se formeaza o piata. In piata asta daca cererea creste producatorul/intermediarul este fortat de concepte economice sa mareasca pretul, treaba lui e profitul nu reducerea cheltuielilor tale.

Vrei sa nu mai dai mult pe benzina, mergi cu autobuzu la munca in timpul saptamanii. Vrei sa ajuti planeta pentru ca tu esti un bun ecologist ce-i pasa, cumpara-ti o bicicleta si pedaleaza. Vrei sa ai un corp sanatos si sa nu cheltui banii pe sali si alte minuni tehnologice de slabit, mergi dreacu pe jos si mananca mai putine junk-food-uri.

O viata sanatoasa intr-un corp sanatos!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *