Razboiul intre generatii, muzical vorbind!

Constat ca razboiul dintre generatii e cea mai mare tampenie inventata de omenire. Niste batranei simpatici care se supara pe niste copilasi care nu fac ce faceau ei la vremea lor. Acum constat ca razboiul dintre generatii se duce la extrem si am ajuns sa avem un razboi direct si intre generatii apropiate.

consultanta-psihologica.com
consultanta-psihologica.com

Pai cum asa?! Pai uite ca generatiile de ascultareti Depeche Mode sau cine stie ce alte traznai de acum 10-20 de ani se ratoiesc la astia mici ca-i asculta pe aldi Bieber, Taylor Swift sau Doamne fereste One Direction. Ba ca ala e gay, ba ca aia nu-s cantareti, ba ca aia nu e muzica. Zici ca am terminat cu totii conservatorul si suntem niste Moculesti in devenire.

Adevarul e ca fiecare generatie are pare de plusuri si minusuri, dar fiecare plus si fiecare minus reprezinta un motiv al generatiei care ii da culoare si miros. Nu te poti dezice de nimic cand timpul l-a transformat in istorie pentru ca totul a fost deja jucat, te poti hlizi de pe marginea timpului la ceea ce a fost si sa regreti tot ceea ce ti-a placut. Curand si belibers-ii astia mici vor deveni adulti si vor infera cu ura proletara pe cei ce vor asculta Dumnezeu mai stie ce muzica le va pregati viitorul. Eu sper sa fie ceva bazat pe instrumente si mai putin pe PC-uri. Pana atunic promit sa fiu cuminte si sa ascult tot ce gasesc pentru a-mi imbogati cultura de muzici si faze.


 

Sursa foto: consultanta-psihologica.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *