Relaxarea la orice varsta

Relaxarea este (in conditiile stresului de azi) un MUST DO. Si fiecare din noi incercam sa realizam acest lucru prin diverse metode. Unii prefera miscarea, altii fac yoga, altii prefera plimbarile lungi. Insa pentru cei mai lenesi sau pentru cei cu adevarat ocupati sau pentru cei care au dificultati in practicarea activitatilor de mai sus, exista solutia fotolii de masaj.

Unii dintre voi probabil vor spune:
”Daaa, de parca eu sunt vreun nobil plin de bani sau vreun director de multinationala!”

Insa in realitatea chiar exista fotolii masaj ieftine si calitative. Trebuie doar sa aveti rabdare, sa va informati in legatura cu toate aspectele si sa cantariti bine fiecare avantaj sau dezavantaj intalnit

Mie unul imi plac aceste fotolii de masaj de la Komoder. De ce? Pentru ca le-am incercat si am auzit si alte pareri de la prieteni multumiti de ele.

Si ca o intamplare amuzanta, imi aduc aminte cum vecinul meu de bloc (de acum multi ani) si-a luat doua fotolii de masaj. Si pentru ca erau ceva nou la ei in casa, isi facusera program de folosire al lor, ca erau vreo sase in casa, cu copii si socrii. Treaba a mers bine, pana cand a descoperit pisica avantajele si placerea folosirii unui astfel de dispozitiv. Si sa vezi atunci certuri in casa. Pana la urma problema a fost transata simplu de barbatii casei. Au vandut fotoliile de masaj. Si uite asa am reusit si noi sa ne achizitionam doua fotolii masaj ieftine. Si o buna perioada toti prietenii nostri veneau foarte des in vizita la noi.

De ce mi-am reamintit povestea asta? Pentru ca ma bate gandul sa imi achizitionez din nou o astfel de jucarie. De ce? Sau pentru ce? Pentru ca i-am pus pe nepoti intr-un week-end pe o astfel de minune si i-am vazut tare fericiti. Intamplator, ieri aflandu-ma intr-un din Hypermarket-urile Sectorului 6 cu parintii mei, i-am pus si pe ei sa fie „cobaii placerii” unei astfel de minuni. Si le-a placut si lor. Asa ca de ce nu mi-as face intreaga familie fericita prin achizitionarea unei astfel de minuni. Plus ca daca ei sunt fericiti, cu siguranta si eu voi fi fericit. Nu-i asa?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*