Respecta omul, respecta uniforma!

In ultima vreme am vazut ca e la moda sa nu  mai oferim respect oamenilor in uniforme de orice fel ar fi acestea. Poate uneori si din cauza actiunilor lor, dar de cele mai multe ori din cauza prejudecatilor noastre, am ajuns sa oferim respect mult mai putin oamenilor in uniforme. Ce vina au cei care produc astfel de Uniforme medicale tag daca uneori omul care ii poarta creatia nu intelege sa-si respecte meseria!?

Chiar si eu uneori esuez lamentabil ajungand sa uit ca oamenii in uniforma medicala sunt si ei oameni si sunt supusi greselilor. In mintea mea ii cataloghez la supraoameni pentru ca ei lucreaza in ascuns la salvarea noastra ca si organisme.

Dar trebuie sa incetam sa mai gandim atat de retrograd cand vine vorba de uniforma medicala. Exista firme care vin in sprijinul acestui scop, cum ar fi Dispotrading, oferind echipamente viu colorate care sa puna distanta intre eticheta de doctor halat alb si doctor prieten pacient. Aceste modele de uniforme medicale tag au fost concepute pentru a stabili o legatura mult mai puternica intre pacient si doctor. Pe site-ul Dispotrading poti gasi la alegere modele care sa-ti reprezinta cat mai bine brand-ul de cabinet medical in ochii pacientilor.

Astfel ca trebuie sa invatam sa respectam omul si uniforma indiferent ce s-ar intampla. Daca insa nu te simti in largul tau cu un doctor este mult mai indicat sa schimbi doctorul pana il gasesti  pe cel care te face sa te simti in largul tau cand vine vorba de tratamente. Nu injura pe cel care lucreaza la salvarea ta pentru ca s-ar putea ca salvarea sa intarzie.

Trebuie sa gasim calea de mijloc cand vine vorba de uniforma medicale. Noi trebuie sa gasim omul care-si respecta uniforma si omul in uniforma trebuie sa-si readuca aminte scopul pentru care a aplicat la job-ul respectiv. E acel gand din copilarie care se descria simplu:”Vreau sa ma fac doctor ca sa salvez oameni.” Cu asta in cap trebuie sa te lupti ca sa faci si un ban. Cat timp noi ca pacienti vom alege doctorii care au har, tot atata timp cei care sunt cu adevarat doctori si-si respecta uniforma vor profesa cu succes si daruire.

Afla si de ce este bine sa Respecti uniforma medicala! Multa sanatate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *