Revolutia Ocuppy pasul spre Big Brother

occupy wall street
occupy wall street

Ce nu inteleg anarhisti din toata lumea e ca miscarea #ocuppy este primul pas catre sistemul de monitorizare de tip Big Brother. Practic ei fac jocul celor care doresc control total asupra resurselor umane si sociale. S-a trecut de la faza pe tari teroriste la faza pe celule sociale care sa determine miscari ale guvernelor bazate pe „forteaza-i mana cu poporul in strada si primesti ce vrei”.

Wall-Street. De ce s-a ales Wall-Street-ul ca punct fierbinte al crizei cand acolo au fost doar cei care au respectat ordinele de mai sus? De ce nu s-a ocupat piata din fata cladirii FED care a girat toata nebunia creditelor si/sau Freddie Mac si Fannie Mae?

E simplu sa arati cu degetul spre un tap ispasitor, e mai greu sa dovedesti ca nici tu n-ai ridicat piatra cand piata exploda si toata lumea era fericita. Imi aduc aminte despre emisiunile la televiziunile straine cand vorbeau de toata nebunia imobiliara si cresterea respectului de sine din populatie care isi permitea orice om sa-si cumpere o plasma, un calculator, o masina mai de Doamne Ajuta. Oare cand le-am achizitionat ne-am gandit si la viitor sau doar la prezent si la modul in care vecinul va muri de invidie la vederea bolidului din fata casei sau a plasmei de pe perete? Sa moara trader-ii ca ei ne-au vandut iluziile. Asta imi aduce aminte de FNI si de taicamiu care le spunea la toti ca si daca ar avea bani nu si-ar pune baza pe dobanda incasata de 80%.

Maine daca vine banca sa-ti ofere un credit usor vei face aceeasi greseala. Si tu si trader-ul de pe WallStreet are o problema de lacomie, maturizeaza-te si intelege fenomenul.

Usor, usor cu cat povestea creste guvernele vor avea liber la interceptari in virtutea sigurantei nationale…Big Brother is watching you!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *