Rochii de plaja care sa nu iti lipseasca

Rochițe de plajă din bumbac pentru răcorire

Odată cu venirea căldurii trebuie să îți fi pregătit una sau mai multe ținute de plajă care să te însoțească în vacanță în această vară. Pe timp de vară, când este mult prea cald și mergi la plajă, ai nevoie de mai multe rochii de plajă care să te ajute să te simți bine.

Pentru a te putea bucura mai bine de o vacanță relaxantă la plajă, ai nevoie de rochițe de plajă din bumbac care să îți ofere o senzație de răcorire. Pentru persoanele care transpiră mult, o rochiță de plajă din bumbac într-o culoare deschisă îți va oferi momente de confort atunci când soarele este mult prea călduros.

Ținute de plajă albe pentru a ține soarele la distanță

Când ai pielea prea sensibilă și dorești să te protejezi de soare pe drumul spre plajă, poți să porți cu încredere diverse ținute de plajă albe. Se știe foarte bine că albul are ca rol respingerea razelor de soare, așa că vei fi mult mai protejată dacă porți o rochie albă sau pantaloni și tricouri albe.

O rochie de plajă albă lungă din inișor sau bumbac este nemaipomenită pentru a-ți proteja întregul corp de momentele când soarele este mult prea puternic. Alege un model care să îți acopere umerii, pune-ți pe cap pălăria preferată, aplica o cremă cu protecție solară în zonele expuse și nu uita de ochelari! În acest mod te vei simți confortabil și relaxată știind că soarele nu te poate ajunge.

Rochii de plajă colorate, în ton cu veselia verii

Ca să fii la modă și să te simți veselă, apelează la cele mai dorite rochii de plajă 2017! Modelele de rochii colorate sunt aliatul tău pe timp de vară și te vor face să te simți tânără și plină de energie atunci când mergi la plajă.

Când soarele este mai blând, o rochie decupată de vară îți va fi numai bună atunci când mergi la plajă. Poart-o cu încredere și alege-o într-un model cu printuri florale pentru un plus de feminitate. Evită rochiile realizate din materiale mult prea mulate care nu îți lasă pielea să respire și bucură-te de vacanța ta!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *