Rochii, rochite si alte creatii vestimentare

rochie piersica din dantela eleganta decolteu

Hainele sunt cele care ne definesc imaginea sufletului pe care il purtam in noi. Cu cat te respecti mai mult pe tine ca om, cu atat vei da o mare importanta modului in care alegi sa te imbraci.

Chiar daca avem si o zicala in care ni se spune ca haina nu face pe om, in zilele nebune in care traim este important ceea ce porti si cum te prezinti in societate.

Nevoia de a te prezenta cu un look cat mai original, industria hainelor a cunoscut o dezvoltare rapida in ceea ce priveste creatia de haine.

De la banale rochii si rochite si pana la costume complicate, designerii au dezvoltat linii originale care sa acopere toate nevoile de pe piata.

Si acolo unde publicul s-a plafonat in cateva creatii pe care le cumpara, acestia au fortat nota oferind modele extravagante pentru cei ce au curajul sa rupa monotonia.

Un mare ajutor in popularizarea unor astfel de haine il reprezinta faptul ca unele vedete sunt invitate sa imbrace unele dintre colectii pentru a ajunge in ochii celor care le apreciaza.

Daca o persoana celebra in showbiz poarta astfel de rochii sau rochite la un eveniment care are o acoperie mediatica mare, in scurt timp vei descoperi ca modelul respectiv incepe sa apara tot mai des si-n viata cotidiana.

In societatea de consum in care ne ducem vietile, avem tendinta sa copiem stilul vestimentar al celui pe care-l admiram.

Astfel de asociere a facut si magazinul inPuff cu hainele din colectiile lor.

Zilele trecute cand asteptam pe cineva in fata unui laundromat non-stop din Bucuresti, am asistat la o discutie intre doua domnite despre acest magazin online inPuff.

Pe langa limbajul bogat de cuvinte precum „gen”,”fata” sau „adevarat” (care fac deliciul unei astfel de discutii), am retinut ca magazinul livreaza si in zona UE.

Am zis ca e mare lucru sa auzi ca si exportam lucruri, nu doar importam. Ele mai vorbeau acolo si de un sistem de puncte avantajoase si vouchere prin care poti sa primesti reduceri pentru comenzi ulterioare.

Spre finalul discutie celor doua am inteles ca cea mai mare bucurie a lor era ca au primit pachetele foarte repede prin curier. Semn ca erau nerabdatoare sa-si etaleze noile tinute la iesirile in oras.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *