Rosia Montana: Bulls vs Bears

Azi Rosia Montana.

Tabara PRO: Noi vrem sa dam de lucru la Rosia Montana. Nimic despre profitul pe care vor sa-l faca. Tabara CONTRA este platita de George Soros. Voi sunteti comunisti.

Tabara CONTRA: Voi vreti sa distrugeti natura. Voi nu veti face locuri de munca pentru ca o mare parte din lucru se va realiza cu masinarii. Voi veti lasa un munte de cianuri la Rosia Montana. Voi sunteti platiti de RMCG sa ascundeti adevarul. Jos Capitalismul!

Adevarul ca intotdeauna este undeva la mijloc cu o usoara tragere spre tabara CONTRA. Chiar daca sunt platiti de fundatiile lui George Soros si chiar daca uneori au un mesaj care aduce aminte de regimuri de trista amintire, taraba CONTRA este cea care lupta pentru o cauza. Tabara PRO lupta pentru profit „NO Matter What”.

Tabara PRO au senzatia ca in ceea ce fac ei este vorba de democratie. Democratia ar trebui sa fie de fapt locul unde poporul isi alege calea fara sa fie influentat, platit.

In momentul in care nu exista o limita a profitului in ceea ce priveste militantismul pe bani apar greseli, greseli care o sa coste desfasurarea de forte. Orice replica aroganta rostogoloeste bulgarele advers si aduna sustinatori. Fiecare piesa slaba, dar platita bine, slabeste retorica sustinuta.

Poti asemana jocul PRO vs CONTRA cu jocul pe burse: BULLS vs BEARS. Nu vorbim de comunism/socialism vs democratie aici, aici vorbim despre a vinde si a cumpara. George Soros poate a ales pozitia de urs mizand pe slabire a cursului prin slabire a pietii. Are interes?! Probabil ca da, interes imediat prin mentinerea unui pret. Nu transformati o lupta de piata intr-o lupta politica, lupta politica nu exista. Lupta e doar pentru profit.

Comments

comments

One thought on “Rosia Montana: Bulls vs Bears”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *