Rup in doua ruleta – Noaptea tarziu

Baietii si fetele de la Noaptea tarziu au facut un rezumat al jucatorilor la pariuri si alte jocuri de noroc pe care cu singuranta ii avem fiecare in jurul nostru. In ultimul timp jucatul la pariuri si pacanele au depasit numarul celor care joaca la batranul si vechiul joc la loto 6 din 49. Castigurile mici si rapide au sucit repede mintile celor care viseaza sa se imbogateasca intr-un astfel de fel.

Ii vedem tot timpul in jurul nostru cu un snop de bilete in mana injurand si facand calcule in gand. De fiecare data cand ii vezi vei afla povesti tragice ale unor bilete de milioane de lei de la care au fost scosi de un meci, de un numar, de ceva care nu a iesit cum a visat jucatorul.

Sursa: antena3.ro
Sursa: antena3.ro

La caseria caselor de pariuri ii vei vedea stand cu hartii si scheme in maini si cerand tot felul de bilete si combinatii de care iti sta  mintea in loc. Un timp pariurile au fost impozitate pentru castiguri mai mari de 600 de lei. Astfel ca multi dintre cei care joaca faceau combinatii astfel incat sa iasa castigul sub cota de impozitare. De anul acesta insa impozitarea se face la orice castig cu o cota de impozitare mai mica din cate stiu.

Am in zona in care locuiesc niste personaje care zi de zi fac drumul la aceste case de pariuri ajungand multi dintre ei sa mearga acolo cu regularitate ca si cum ar merge la un job. Stau la mese fumeaza ca turcii si calculeaza sisteme de joc pentru a pune mana pe un castig. De cele mai multe ori se lacomesc la castiguri si tot ce castiga ii arunca in bilete cu risc mare si ajung sa plece acasa cu minus fata de cat au venit sa joace. Patima si mirajul banului castigat rapid depasesc de cele mai multe ori bunul simt de a pleca macar cu ceva acasa. A doua zi joaca se reia de unde a ramas cu o zi inainte. In fiecare zi e o alta zi in care visam la castigul Alfa!

Sursa foto: Antena3.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *