Sa nu darami zidul peste care mai tarziu nu vei putea plange

E in natura umana ca tinerii sa conteste autoritate parintilor, motorul evolutiei sta in puterea tinerilor de a schimba ceva in timp ce batranii se preocupa sa traga balanta inapoi pentru a creste forta de lansare a primilor.

Contesti experienta celor care te-au crescut pentru ca tu ai descoperit metode noi de a face anumite lucruri, dar uiti sa te gandesti macar un pic la faptul ca timpul lor nu avea atata informatie de care te bucuri tu. Nu te poti supara cand nu-ti inteleg timpurile pentru ca ei au fost crescuti sa-si imagineze tot ceea tu ai in viata de zi cu zi.

plaidsheep.deviantart.net
plaidsheep.deviantart.net

De cele mai multe ori ne ascundem in indignare o frustrare mult mai mare. Ne place sa exprimam mai putin decat o aratam fizic prin mimima si prin gestica. Vorbele sunt spuse pentru a fi spuse, pe cand cadrul care vine la pachet cu o vorba aruncata in varf formeza Poza cea Mare pe care creierul de dincolo de linia fizica a creierului o vede si o tine minte. De aia se spune ca o poza nu face cat 1000 de cuvinte.

Poti repeta un mesaj la nesfarsit in 1000 de cuvinte, pentru ca acele mesaje vor transpira mereu si mereu acelasi mesaj obsesiv.

Ce n-am inteles noi ca specie cand vine vorba de natura evolutiei noastre este ca dincolo de diferendele generatiilor noi suntem produsul celor pe care-i contestam. Avem clasa noastra de experiente bazate pe o statistica a trasaturilor lor. In timpul vietii noastre vom evoula in ritmul impus de materialul genetic si ajutati de oameni interconectati cu acestia prin aceleasi clase de trasaturi. Practic voi va luptati in conflictul dintre generatii alaturi de oameni la indigo.

Tarziu, cand malaxorul vietii te-a macinat si Poza cea Mare a ramas nespusa desi ai exprimat-o intr-o mie si una de expresii, te vei afla in pozitia celui care cauta alinare intr-un gand si o expresie. Te vei opri sa mai exprimi cuvinte pentru a descrie Poza cea Mare. Vei dori sa faci parte din Poza cea Mare, dar poza iti duce batalia pe propriile terenuri de lupta. E timpul ca si ei sa-si caute aliatii pentru a porni ofensiva.

Cand ca si copil te vei intalni cu tine insuti dar intr-o forma adulta, asculta, priveste si incearca sa pastrezi imaginea caci aceea o vei cauta si vei incerca sa-i exprimi cuvinte fara a intelege ce vrei sa faci.

Sursa foto: PlaidSheep.deviantart.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *