Sa nu uiti Darie!

sa nu uiti Darie

…sa nu uiti Darie tot ce ti-ai oferit in viata si ca doar tu nu vrei sa accepti ca este tot ce se putea intampla mai bun.

Visele lui Darie

Toata viata ai tanjit dupa un astfel de trai si fix dupa ce l-ai castigat esti dat peste cap si visezi la clipele de „liniste” in care iti pierdeai vremea cu amici incercand sa va „distrati”. Erau vremuri frumoase, dar draga

Darie se pare ca fiecare varsta are frumusetea ei. Azi e timpul sa mergi mai departe si sa-ti inveti varsta sa-si urmeze cursul spre intelepciunea desavasita.

Crezi ca-mi place sa te mint cum tu o faci uneori pierzand detaliu principal, acela ca eu miros un minicinos chiar si cand el crede despre el ca spune adevarul?!

Am dat 2-3 exceptii cu oistea in gard dar de cele mai multe ori ti-am dovedit ca asa a fost.

Batrane sunt un bun ascultator chiar daca uneori dau impresia ca sporovaiesc mult prea mult pentru un antisocial ca mine.

Priveste cerul…

Asadar Darie priveste cerul caci cineva acolo sus  ti-a zambit si ti-a trimis ce mai frumos dar, un motiv pentru a trai.

Noi restul muritorilor de rand n-am intrat in randul celor care au obligatii si copilarim cautand un fir al destinului.

Noi nu putem pricepe in totalitatea filmul vietii tale, dar vezi tu uneori avem sansa sa privim la rece situatia.  Asadar nu uita sa privesti cerul…Sa nu uiti Darie!

Darie nu te feri sa te uiti in spate caci vei vedea un om care a plantat porumb cand nu a stiut s-o faca. A incercat sa se minta ca e un mare fermier in amintirea celor care i-au alimentat senzatia ca pot face afaceri. Riesling …si atat! (Prietenii stiu de ce!)

Criza de 30 de ani..Sa nu uiti Darie!

Cand am inteles ca totul de aici de jos e o sarada proasta vizavi de tot ce traiesti tu?!? Un fum de tigara, un joint plasat intr-o discutie riscanta si o mana care-si cauta speranta ori de cate ori are nevoie cautand un inel spre a iesi din criza ce se arata la orizont.

Nemilosul 30 al anilor  iti formeaza automatisme care pot trimite semnale gresite catre receptorul gresit, dar daca si omiti sa anunti prezenta celui in cauza intr-o insiruire de fapte vei trezi si mai tare suspiciunea asupra crizei tale. 

Cine ar fi crezut Darie ca cel ce parea cel mai capabil de fapte de vitejie pe frontul tau sa fie fix ala care ezita sa faca pasul la offside doar pentru ca puterea banului l-a facut sa-si traiasca Nebunia Adolescentei in pragul nemilosului de 30.

Temnita unei vieti fara scop

Te poti bucura de viata cand ai una, dar cand iti construiesti un program dement in care nu ai timp sa zabovesti in propria-ti casa pentru ca ti-e frica de tine cel dintre cei 4 pereti, aia nu mai este O VIATA. Acel calvar imbracat in zambete false si sticle de bere stranse pe masa sunt doar ganduri ce-ti tradeaza absenta.

Povestile le poti povesti tot la o bere dar ele raman doar povesti. 

Tu sa stii ca esti dincolo de noi tot, tu ti-ai cautat un scop si l-ai gasit. Sa nu suferi Darie cand noi ne pierdem in noaptea mintii cautand drumul catre firul vietii noastre.

Sa ne ierti cand te vom face sa te simti trist si exclus caci noi nu stim sa simtim ce simti tu. 

Ai ales un drum greu pe care trebuie sa-l parcurgi chiar daca altii au ales drumul tau si au personaje ce sar in ajutor.

Din pacate basmul tau este unul de buget redus in care super eroii talentati erau deja pensionari pierduti in lupta lor de salvat suflete, ale altora decat ale celor care CONTEAZA.

Privind spre viitor – Sa nu uiti Darie!

Darie, frunte sus caci daca tragi linie tu esti cel care ne poate rade in fata seara cand stie ca este propriul stapan de destin. Un destin greu, dar care are impliniri diferite fata de cele pe care poate tanjesti uneori. 

Darie, ai sa stragi din dinti si ai tii minte ca ce a fost greu a trecut si in curand te vei putea bucura de un pic de respiro cand lanturile in care singur te-ai inrobit se vor slabi usor, usor…Darie, urmam si noi la rand.

Darie trage linie

Am inteles toate astea cand am citit printre randuri oamenii din jur. Decembrie e intotdeauna o luna grea cu doua taisuri.

Luna asta o petrec intrand cu capul intr-un lat de business sau il pierd cautand firul vietii fix acolo unde nu-l voi gasi niciodata.


Anul asta business-urile au cedat locul batranelor obiceiuri de pierdut timpul intru cautarea firului de viata acolo unde nu este.
Sa nu uiti Darie!

Comments

comments

One thought on “Sa nu uiti Darie!”

  1. io’s mai sceptic de felul meu: nu vor ieetlnge. au trecut 20 de ani – si parca mi-e peste mina sa te trimit pe site-ul unuia turambarr are el un articol despre ce pot insemna 20 de ani in viata unei populatii – cum te imbirliga el cu niste logaritmi si alte alea :Dnu vor ieetlnge, logaritmul ala schimba scala de invatzare si vor ce le vei spune va suna cum suna pt tine inceputul de la 1001 nopti sau „a fost o data ca niciodata”poate fi considerat si ca esecul nostru ca parinti sau poate fi considerata ca fiind responsabilitatea noastra – si a nu a lor – sa facem ce se poate si ce nu se poate – sa nu se repete ce a patit Darie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *