Sa traiesti cu pasiune pentru ceva!

Nimic nu e mai frumos pe lumea aceasta decat sa poti trai pentru ceva cu pasiune. Modul in care iti alegi sa faci un lucru, sa vibrezi intr-un anume fel te defineste ca om. E posibil ca uneori sa ai senzatia ca ti-ai gasit pasiunea, dar  in realitatea sa nu fie decat o himera a unui vis care nu exista.

Cand eram mai verde am crezut ca sunt un nationalist si ca-mi iubesc tara ca un nebun. De fapt m-am conectat fara sa-mi dau seama la pasiunea pe care am regasit-o in descrierile unora care au stiut cand si-au gasit adevarata cale. A-ti gasi calea este un scop pe care nu ti-l propui in viata, dar care vine preinstalat pe sufletul tau.

roportal.ro
roportal.ro

Vibratia unui stadion sta in faptul ca o multime de oameni se intalnesc si leaga prietenii strigand din toti plamanii iubirea pentru echipa lor de suflet. Acolo vibratia atinge cote imense, iar pasiunea colectiva naste violenta. Oamenii nepregatiti pentru a incasa atat de multa pasiune dintr-o singura inghititura, esuaza in a se razvrati haotic. E raspunsul  corpului si al sufletului la o supradoza de pasiune.

Marile natiuni au gasit calea catre victorie bazandu-se pe pasiunea celor care au luptat pentru crezul lor. Cand cantitatea necesara de pasiune este pusa in miscare pentru a face un lucru bun, scopul este atins cu usurinta.

Nu suntem o specie superioara degeaba pe acest pamant. Am gasit calea spre a vorbi pentru ca exista motorul suflet care pune pasiunea in miscare. Ne-am ridicat in doua picioare pentru ca acolo undeva in radacina de inceput a existat un foc de pasiunea care ne-a chemat si ne-a indemnat sa evoluam.Si iata cum insusi evolutia se bazeaza pe o pasiune.

Asculta mai mult decat poti vorbi. Experimenteaza cat poti duce. Intreaba-te cand ai raspunsuri. Traieste la foc automat pentru ca acolo undeva in noianul de idei, materie si vibratie exista o pasiune pentru care te-ai nascut sa-i dai crezare si ascultare. Urmareste firul logic al evenimentelor si vei intelege cu adevarat ce este omul si de ce te-ai nascut. Restul este doar experienta pe care trebuie s-o accepti si s-o conservi pentru a o preda cuiva care la un moment dat isi va gasi pasiunea prin viziunea ta.

Sursa foto: www.roportal.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *