Sanatate inainte de toate

Nimeni nu e fericit cand el sau cineva din jurul lui este bolnav. Te scoate din minti sa intri in birocratia de zi cu zi a serviciului public de sanatate oferit de Stat. Vina nu este una punctuala, cat este una care are radacini in lipsa noastra de a exista ca si comunitate. Astfel ca intr-una din zilele in care aveam nevoie de un medic am ales sa ma indrept catre serviciul de Programari clinici pentru a rezolva o problema ce nu necesita amanare.

Ce se intampla?! Aveam nevoie sa rezolv o problema medicala pentru cineva drag si asigurarea de stat nu-mi oferea solutia gratuita datorita plafonului terminat. Asa ca am cautat un serivicu de programari medicale online pentru a merge pe latura cu plata ca sa-mi rezolv problema. In democratia lucrurile se platesc. Am facut o Programare Misan Med dupa ce in prealabil verificasem daca in lista de Programari clinica Misan Med exista si o acoperire pe ramura medicala ce implica problema pe care o avea de rezolvat ruda mea.

De ce mi-am indreptat pasii catre serviciul de programari medicale online Misan Med?!?

  • Programare Misan Med prin intermediul mediului online.
  • Aparatura medicala moderna si performanta.
  • O echipa de medici competenti in domeniile acoperite.

 

E greu sa vezi o persoana draga care sufera. Nici o suma de bani pe lumea asta nu este mai importanta decat sanatatea omului de langa tine. O avere mare fara oameni sanatosi in preajma ta nu-ti vor aduce bucurie. Invatam astfel de pilde cand suntem mici si nu le intelegem la momentul respectiv. Vine un timp in viata fiecaruia cand ne aducem aminte de pilde si rezonam cu ele, fiecare dupa posibilitate. Eu am ales sa nu stau degeaba, astfel ca am accesat Programari online medicale doar la ConsultaClick.ro pentru a beneficia de un serviciu medical platit.

Pana la urma am ajuns la concluzia ca vorba aia batraneasca „banii n-aduc fericirea ci doar o intretin” nu este doar un moft de care ne place sa facem haz uneori. Viata este atat de importanta incat trebuie sa muncim pentru a ne face viata mai frumoasa alaturi de cei dragi noua. Dincolo de imaginea pe care o avem in ochii celorlalti trebuie sa avem grija de noi si de persoanele iubite daca vrem sa ne bucuram de o viata frumoasa si lunga alaturi de ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *