Scurt indreptar online Romanesc

1. Da Like la ce scrie persoana ta. E mai usor decat sa gandesti un text frumos si sa-l urci pe facebook, twitter, G+, etc. Te duci la tine pe blog, te uiti la text si dai Like.
2. Facebook! Da Like la comentariile celorlalti si dupa ai comenteaza. De ce? Daca iti place doar comentezi, e clar ca daca te-ai ostenit ti-a placut comentariul.
3. Twitter! Nu da RT la unul care are pareri proprii, da RT la aia care sunt cu turma. E mai bine pentru somnul ratiunii tale.
4. G+! Nu utiliza G+ in exces daca Zei n-au decis ca e bun. Asteapta confirmarea si nu scrie despre el. S-ar putea sa-l aprobe cat de curand.
5. Comenteaza pentru link-building. Link cu link se face trafic si mancam o saorma din blogging. Nu comenta impotriva, comenteaza pro. E mai bine pentru bloggerul comentat, da bine la client cand ii vinde ceva.
6. Tine dusmanie! E cel mai important. Daca omul a avut o parere contra tie la un moment dat tine dusmanie, nu-l ierta. Exista posibilitatea ca sa il descoperi ca e om bun! Dinte pentru dinte si ochi pentru ochi.
7. Daca „zei” catalogheaza foloseste tag-urile marcate de ei. Doar asa poti sa mananci o paine cu ei la masa.
8. Nu uita! Ori de cate ori ai scris un text impotriva zeilor esti hater, invers sunt doar pedagogi care iti aplica o corectie online. Unde da influencer-ul, creste!

Sa curga milioanele!

Comments

comments

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*