Scurt îndreptar online Romanesc

1. Dă Like la ce scrie persoana ta. E mai ușor decât să gândești un text frumos și să-l urci pe facebook, twitter, G+, etc. Te duci la tine pe blog, te uiți la text și dai Like.

2. Facebook! Dă Like la comentariile celorlalți și după aia comentează. De ce? Dacă-ți place doar comentezi, e clar că dacă te-ai ostenit ți-a plăcut comentariul.

3. Twitter! Nu da RT la unul care are păreri proprii, dă RT la cei care sunt cu turma. E mai bine pentru somnul rațiunii tale.

4. G+! Nu utiliza G+ în exces dacă Zei n-au decis că este bun. Așteaptă confirmarea și nu scrie despre el. S-ar putea să-l aprobe cât de curând.

5. Comentează pentru link-building. Link cu link se face trafic și mâncăm o shaorma din blogging. Nu comenta împotriva, comentează pro. E mai bine pentru bloggerul comentat, dă bine la client când îi vinde ceva.

6. Ține dușmănie! E cel mai important. Dacă omul a avut o părere contrară ție la un moment dat ține dușmanie, nu-l ierta. Există posibilitatea ca să-l descoperi că e om bun! Dinte pentru dinte și ochi pentru ochi.

7. Dacă „zei” cataloghează folosește tag-urile marcate de ei. Doar așa poți sa mănânci o paine cu ei la masă.

8. Nu uita! Ori de cate ori ai scris un text împotriva zeilor ești hater, invers sunt doar pedagogi care îți aplică o corecție online. Unde dă influencer-ul crește!

Să curgă milioanele!

Comments

comments

One thought on “Scurt îndreptar online Romanesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *