Se duce si 2014

…inchei un ciclu de 7 ani in care s-a muncit pe rupte pana la epuizare. Am invatat sa muncesc la diverse lucruri de „casa” si am invatat sa ma desprind de lucruri care pana azi mi se pareau foarte importante sa le pastrez. Am inteles ca un lucru oricat de mult imi doresc sa fie pastra, uneori ii este scris sa dispara/sa se piarda.

2014 a fost anul in care am inteles ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita cat timp fapta buna nu a fost facuta cu buna credinta, cu suflet. E o diferenta majora intre a face o fapta buna si a face o fapta buna cu buna stiinta. E o linie fina ce le separa si ce le da greutate in alegerile din viitor. Fiecare pas, fiecare carte de joc intoarsa pe fata iti ofera o alta perspectiva asupra ta. Cu cat mai multe carti castigatoare cu atat riscul sa pierzi se mareste.

2014 a fost anul in  care am pierdut niste stalpi sociali, dar pe care i-am simtit impacati. E mare lucru sa te desprinzi impacat cu sine si cu cei din jur. Chiar daca in urma ramane un gol imens si o mare vibratie de scandal, intr-un final calitatea celui pierdut da tonul la muzica. Astfel ca unul bun dus aduce intre cei ramasi un soi de inchidere si deschidere in acelasi timp. Inchidere sentimentala si deschidere spre oportunitati.

2014 a reprezentat anul in care s-a incheiat un alt ciclu ce dureaza de 2 ani de zile. Ceva ce trebuia sa se intample acum doi ani ,dar care a intarziat pentru ca fiecare martor implicat trebuia sa-si invete lectia. Si chiar de m-am indepartat vizibil si constient de experimentul in sine, viata mi l-a readus inapoi pentru concluzii. Ipotezele erau scrise de acum 2 ani. Concluziile le-am tras atunci. Acum doar s-au confirmat. E dureros sa vezi ceva si sa astepti pentru rezultat sperand ca gresesti. Dar probabil e lectia rabdarii pe care inca o invat.

Sper ca 2015 sa fie un an de constructie spirituala in care sa regasesc vibratia de a supravietui prin cunoastere. Sa fie anul prin care sa ma reconectez la diverse grupuri pe care le-am pierdut datorita unor optiuni ghiduse. E timpul sa privim dincolo de oglinda. E timpul sa cautam raspunsuri acolo unde sunt probleme.

2015 il astept sa evoluez.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *