Fringe sau cum sa faci un film bun prost

Sursa: cinemarx.ro

Acum 3 luni cineva mi-a recomandat sa ma uit la „Fringe”. Tre’ sa recunosc ca prinsesem un episod din zbor si nu prea am inteles nimic, semn ca trebuia sa urmaresc toata seria. Zis si facut, am cautat sa vad unde pot sa gasesc seriile integrale si am dat de vplay.ro.

Primele 7 episoade au fost mizerabile, plictisitoare, pline de clisee obosite gen Dosarele X. Urmatoarele in schimb au inteles ca trebuie sa faca o poveste sa le lege si sa le dea un sens. Insa undeva prin seria a 2 a au blatuit meciu: dupa ce il omoara pe un personaj(Agent Charlie Francis) ca nu stiu ce draci intrasera in el. Si minune ce sa vezi, peste 4 episoade apare personajul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Eu inteleg caterinca din South Park cu „Oh my God, they killed Kenny! …You bastards!”, dar asta se dorea a fi un film de duzina bun si nu o parodiere a vietii americane.

Si uite asa se duce pe apa sambetei un film care putea sa fie chiar interesant. Rusine, Ron Kerrigan !

Sursa foto: Cinemarx.ro

Later Edit 1: Am confundat marfa cu ambalajul in ceea ce-l priveste pe domnul Ron Kerrigan nu el este cel care a scris scenariu. Cat despre motivul articolului veti citi in comentariul „Elenei” de mai jos si una dintre explicatii.

Sa repunem adevarul in drepturi:

Created by J.J. Abrams & Alex Kurtzman & Roberto Orci, FRINGE is produced by Bad Robot Productions in association with Warner Bros. Television. Abrams, Bryan Burk, J.H. Wyman, Jeff Pinkner and Joe Chappelle serve as executive producers, while Kurtzman, Orci and Akiva Goldsman are consulting producers. Additionally, Pinkner and Wyman serve as the series’ showrunners.

 

Later Edit 2: Tara noastra nu are voie sa urmareasca show-ul pe site-ul lor . Asta spune multe despre noi.

Comments

comments

3 thoughts on “Fringe sau cum sa faci un film bun prost”

  1. Am gasit intamplator articolul tau pe twitter si m-am gandit sa te lamuresc pe scurt. Charlie nu s-a intors nicaieri. Pur si simplu episodul difuzat a fost din sezonul intai (filmat la New York, din seria a doua filmarile s-au mutat la Vancouver) Intr-adevar ar fi trebuit sa explice intr-un fel ca e un episod aruncat acolo, intre cele din sezonul 2, ca sa nu fie irosit. So, keep watching! Situatia revine la normal din episodul urmator, ba mai mult, filmul e din ce in ce mai interesant. Si ce ai cu Ron Kerrigan? Domnul nu are nicio legatura cu Fringe, el doar scrie sinopsis-uri pt. imdb.

  2. @Elena si Mda: Imi cer scuze pentru greseala comisa. Am s-o repar.

    @Elena: N-am avut de unde sa stiu si la prima vedere mi s-a parut dubios si revoltator. Cand vad un film nu ma apuc sa citesc cronici despre el ca-mi piere cheful sa-l mai urmaresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *