Seven Pounds (2008) sau Sapte suflete (2008)

Cine nu a vazut Seven pounds cred ca e timpul sa puna mana pe un dvd si sa-l vada.

Inceputul filmului este anost si ciudat parca povestile nu se leaga. Sincer cand am inceput sa-l vad mi-am zis:”120 de minute?!? cine are timp sa-l vada?!” Traim intr-o lume care se misca rapid si ne-am pierdut rabdarea omeneasca de a ne opri si a ne privi pe noi.

Povestea filmului: Un inginer aeronautic prea grabit pentru viata lui si-a gasit sa trimita un SMS in timp ce conducea masina in care se afla logodnica lui. Masina scapa de sub control si produce un accident in care mor 7 persoane, printre care si logodnica lui. Obsedat de accidentul pe care l-a provocat si distrus de pierdere isi cauta mantuirea in salvarea a 7 oameni buni. Tot filmul reprezinta cautarea lui si salvarea acestor oameni.

Ceea ce impresioneaza cel mai tare e ca mantuirea pacatelor o duce la un sfarsit prin propriul sacrficiu, organ cu organ. Fiecare donatie salveaza o viata, dar mai presus de toate ofera inima celei de care se indragostise si care nu putea supravietui fara de inima lui.

O poveste cutremuratoare care merita sa o urmariti si poate sa meditati la ea. Avem nevoie sa ne oprim uneori, sa ne gandim la cine suntem si ce cautam aici!!!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *