Sfaturi pentru caldura

daylight landscape reflection

Nu mergeti in capul gol prin soare. Arsita soarelui va poate aduce o insolatie de toata frumusetea.

Nu ma incumetati sa iesiti in trafic cu o masina fara aer conditionat. Si daca are aer conditionat sa aveti grija ca temperatura sa nu fie foarte mica pentru a nu exista o diferenta mare intre ce este afara si ce este inauntru. Iesirea intr-o temperatura mare poate afecta organismul.

Nu bea lichide reci. Unele creiere medicale recomanda sa bei lichidul la temperatura mediului in care te regasesti. Acum nu zice nimeni ca daca afara sunt 40 tu sa bei lichid la 40. Da nici la 5-10 grade! Trebuie o temperatura de mijloc.

Nu bea alcool. Alcoolul deshidrateaza in ciuda celor pe care le stim de la cei de dinanintea noastra. Bine alcoolul nu e bun de baut nici in rest. Nu e o necesitate petnru organism. E doar o necesitate pentru un viciu.


Sa va echipati cu haine lejere si de culoare deschisa/alba pentru a nu capta mai multa caldura. Acum cred ca in orice anotipm trebuie sa mergem imbracati in culori deschise pentru un psihic puternic. Practic nu degeaba spunem ca in rai ingerasii sunt albi! Deci negru te conecteaza la niste energii de vibratie joasa si albul te conecteaza la energie de vibratie ridicata.


Nu purta haine de nailon direct pe piele e posibil sa patesti tot felul de iritatii de la acest material, transpiratie si piele.

Apa si sapun pentru curatare si dupa aplicam deodorant, parfum,etc. fara igiena vei emana un miros de transpiratie cu ceva iz frumos din cand in cand de parfum/deodorant

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *