Business Angel: Si afacerile au nevoie de ingeri!

Business Angel

Business Angel! Imi aduc aminte ca eram mic si imi doream sa imi inving toti colegii de joaca la toate jocurile in care participam. As fi facut orice. Copil fiind credeam ca pentru a ajunge la VICTORIE este permis orice.

Desi inca nu aflasem clasica vorba a adultilor: „SCOPUL SCUZA MIJLOACELE”; cumva eu o simteam cu toata fiinta mea.

Doar ca intr-o buna zi, am vazut in „luptele cocosesti” de pe maidanul unde imi faceam veacul impreuna cu gasca mea de nebunei, o scena care m-a marcat:

Unul din BAIETII MARI a venit, „a batut tot ce era de batut” si s-a asezat in genunchi. Si a spus asa:
CARE DINTRE VOI CEI PE CARE V-AM INVINS, VA SIMTITI NEDREPTATITI SAU CARIRA DINTRE VOI VI SE PARE CA SUNTETI MAI PUTERNICI, VENITI SI LOVITI-MA. NU VOI REACTIONA!

Si nimeni nu a reactionat. Omul acela a devenit INGERUL NOSTRU PAZITOR si alaturi de el am citit nopti intregi carti cu aventuri, am povestit lucruri copilaresti si am descoperit tainele vietii de adolescent.

Anii au trecut, am ajuns la gimnaziu, apoi la liceu si am inceput sa descopar partial „secretele” vietii de adult. Nu erau toate placute si parca era mai greu ca in vremea copilariei pe maidan. Mi se parea ca in lumea asta reala in care trebuia sa ma descurc acum era prea putina onoare. Acolo pe maidan, toti acei vagabonzi de cartier parca erau mai onorabili si parca aveau respect ami mult pentru „valoare”. Ce sa ii faci primele intalniri cu „greutatile vietii de adult”.

Din una in alta in toata „nebunia” asta mare am dat peste ideea de Bussiness Angel. Si atunci mi-am reamintit de eroul copilariei mele. Am inteles atunci ca el fusese INGERUL NOSTRU PAZITOR.

Si oare azi mai exista „ingeri de acest tip”. Desi am fi tentati sa spunem NU, sa stiti ca realitatea ne-a contrazis. Despre cine e vorba? Despre Business Angel Andrei Ursachi.

Andrei Ursachi – business angel

Povestea lui a inceput la 15 ani cand vindea diverse lucruri pe internet, pentru ca mai apoi (3 ani mai tarziu) sa infiinteze E-Advertising, o agentie de publicitate online, care a crescut incet si care alaturi de alte initiative i-au adus tanarului Andrei Ursachi in grupul de firme pe care il controla prima cifra de afaceri de 1.000.000 euro.

Si anul acesta dorinta sa cea mai arzatoare este ca fie BUSSINES ANGEL pentru altii. NU are reguli stricte sau afaceri exacte pe care vrea sa le ajute. Isi va lasa „nasul” care l-a adus de la 15 ani si pana acum, sa miroasa acei antreprenori care au capacitatea de a fi ACEI MANAGERI si ii va „conduce” si probabil ajuta cu sfaturi.

Business Angel sau ingerul investitor este o notiune care a aparut cu precadere in SUA pentru investitii din zona IT. Trebuie sa fie o persoană fizica cu multa experienta in domeniul business, de obicei – un inger investitor, fost antreprenor, care a dezvoltat niste afaceri de succes cu posibilitati financiare semnificative si care este dispus sa investeasca. – Marius Ghenea despre business angel


Este daca vreti un fel de punere in realitatea a vorbelor batranilor nostri: CU CAT OFERI MAI MULT, CU ATAT VEI PRIMI MAI MULT. FITI DARNICI DRAGII MEI SI VIATA VA VA OFERI LA RANDUL EI PARTEA VOSTRA. DAR INTELEGETI CA SUCCESUL SAU REUSITA, AU SI O COMPONENTA MARE DE CAINTA SI MAI ALES DE MUNCA ASIDUUA!

Si daca v-a placut povestea, sa stiti ca nu trebuie neaparat sa fiti la fel de bogati precum Andrei. Fiecare dintre noi putem fi INGERI in cadrul familiei noastre sau in cadrul grupului nostru de prieteni!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *