#sieu merg sa votez!

In 15.03.2019 ne-am oprit 15 minute pentru a trage un semnal de alarma ca nu avem autostrazi. Si a fost un succes. Pana si cei care sunt de vina pentru faptul ca nu avem autostrazi au incercat sa se urce in barca acestei miscari.

Alte elemente din zona politica au incercat sa bage sub pres un astfel de demers. Au schimbat un sinecurist cu alt sinecurist in functia de ministru al transporturilor, dar rezultatele intarzie sa apara.

Asadar am avut expunere in miscarea 15 pe 15 la ora 15, dar rezultatele vor aparea cand vom trai responsabili. Si responsabilitatea unui cetatean este sa mearga la vot.

Daca vrei sa traiesti intr-o tara civilizata trebuie sa te intereseze politica pentru a-ti putea forma o opinie politica si un partid/om pe care doresti sa-l votezi. Altfel totul e degeaba si smiorcaielile tale pe facebook si internet e degeaba!

Si ma gandesc ca hashtag-ul #sieu trebuie sa continue pentru urmatoarele 4 runde de alegeri: Europene, Prezidentiale, Locale si Parlamentare. #sieu merg sa votez daca tot #sieu imi doresc autostrazi.

Cum apar autostrazile?!

Autostrazile apar cand la conducere sunt oameni care au intersul sa dezvolte tara. O tara dezvoltata atrage investitii mai multe si o evolutie sociala in timp. Astfel ca poporul invata, se dezvolta si nu mai asteapta sa vina Domn Primar cu ajutorul social la birt in colt. E fain cand esti platit la adevarata valoare in Vest!? Hai sa votezi si cauta sa votezi niste oameni care nu te-au mintit in cei 30 de ani de pseudodemocratie.

#sieu merg sa votez ca altfel nu se mai poate!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *