Siguranta si securitatea la vremuri tulburi

Fie ca vrem sa recunoastem sau nu, traim intr-o jungla sociala teribila si avem nevoie de securitate. Bunul cel mai de pret al omului in aceste zile este psihicul. Un psihic bun este intotdeauna acela al unui om care nu are griji. Siguranta caminului sau afacerii pe care o intreprinzi are un cost ce reduce grijile.

Chiar daca suntem recunoscuti pentru mentalitatea de “las’ ca merge si asa” si “nu mi se poate intampla chiar mie”, observ din ce in ce mai des ca lumea a inceput sa se orienteze spre securizarea perimetrului in care locuieste sau munceste.

Tocmai ce am terminat de construit o casa si ma gandesc tot mai mult sa-mi instalez un sistem de supraveghere. Nu am valori de ascuns, nu am conturi in insule exotice, dar am nevoie sa ma simt protejat de eventualii „daunatori”. Traim vremuri tulburi in care se uita om la om chioras crezand ca cel de langa el are sigur ceva de ascuns.

De sapte ani de cand am coborat din bloc la curte am fost calcat de hoti pentru o roata de rezerva, un cric de Dacie( da stiu pare hilar) sau un trimmer ieftinut. Ma gandesc cu groaza cand vor aparea hoti care sa atace mai mult. De aceea am luat in calcul un sistem de supraveghere video.

Si pentru ca nu doresc sa fac o “romaneasca” cred ca ii voi contacta pe cei de la SDSmag.ro pentru a-mi oferi cea mai buna  oferta de camere supraveghere ieftine.  Avand in vedere ca stiu destul de putine lucruri despre securitatea spatiilor “ma las” pe mana specialistilor care se pricep si care au experienta cu astfel de lucruri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *