Simptomele unei vieti traite in balamuc

E vina mea daca nimic din tot ce zic nu ajunge sa atinga o coarda sensibila din mintea unui om. Singura mea grija este ca atunci cand vorbesc sa gasesc o rezonanta in cel din fata mea. Uneori folosesc cuvinte grele pentru a capta atentia celui din fata. In alte ocazii ma interesez pe subiectele de care este interesat interlocutorul si incerc sa duc discutia acolo unde el se simte confortabil.

Gresit! Nimic din ceea ce faci nu este bine. Nu poti sa-i oferi totul celui cu care vorbesti. Te va palmui cu o lectie de moralitate din care iti vine sa iesi urland si razand ca un cretin sinistru. Pe bune iti permiti s-o arzi moralist cand te uiti in spate si vezi galetile cu rahat in care te-ai scaldat pana in prezent. In viata asta de om pe care am trait-o am vazut omul in fazele lui si trebuie sa recunosc ca cel mai tare ma distreaza omul orchestra care trece de la stare la alta fara sa simta nimic in sufletul lui.

Imi aduc aminte ca la unul dintre job-urile prin care am trecut am primit o testare psihologica si au ajuns la concluzia clara ca eu am sentimente 0. E clar?!? S-a facut un test. S-a aplicat un sablon si gata frate!!!! Si asta era un job de robotel in care trebuia sa executi ceva mecanic si eu tot incercam sa inteleg mecanismul. Dar acel sentimente 0 mi-a ramas intiparit in minte pentru ca seful respectiv era foarte orpilat de faptul ca in 20 de ani de condus echipe nu gasise asa ceva pana atunci. Vezi omul cat traieste invata. Ce nu invata omul in 20 de ani de condus echipe este chiar sa conduca o echipa. Acolo unde nu exista material de manager nu poti sa scoti un manager oricat de mult s-ar chinui.

In alta ordine de idei sesisez tot mai des ca intru in contacte cu persoane care au contact cu alte persoane care au trecut odata prin viata mea. Aproprierile departarilor isi cer sentimentele inapoi. Omul e o fiinta complexa care la suprafata emana un mod de viata, dar in interior traieste alta experienta de om. Cand ajungi sa simti experienta din spatele suprafetei vei descoperi ca optimismul e doar o musama perfecta pentru niste stari de care iti este frica sa ai habar. Suntem construiti genetic sa cautam starea de bine intr-un oceande stari tampite.

S-au scris tone de rahaturi care sa exprime si pentru cei ce nu pot intelege ce altii inteleg in mod nativ si simplu. Viata e simpla, dar noi ne complicam s-o explicam tuturor asa cum este ea. Nu poti deschide nici un portal pentru nimeni daca el nu poate. Te poti minti ca ai prins pe Dumnezeu de picior doar pentru a te simti bine ca esti intr-o clasa selecta de oameni. In realitate cine a accesat cu adevarat informatia de undeva din sfere inalte se va simti stingher sa vorbeasca despre asta. Cel care va face sampling si se va da de ceasul mortii sa-ti explice cum a atins el mantia Dumnezeirii prin tehnici invatate de te miri unde e doar un diletant care-si cauta faima unui drum neatins. Daca-i aplic testul sef probabil ca-i va iesi ca are sentimente beton. Pentru ca nivelul de acceptare a raspunsurilor sunt la nivelul minciunilor pe care le propaga in viata de zi cu zi.

Altfel continui sa invat sa traiesc in acest balamuc de zi cu zi. Sper ca intr-o buna si sa-mi gasesc si eu salonul in care ma incadrez si simptomele pentru care sa primesc si pastile. Altfel bantui prin saloanele voastre, va fur pastilele si incerc sa-mi dau seama daca ma simt mai bine sau doar e un Placebo de-o vara.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *