Singur Acasa! Home Alone – 1990 – film

Singur Acasă

Saize…cred ca asta se dadea de Craciun! Am incurcat sarbatorile.

„Singur Acasă” este o comedie americană din 1990, regizată de Chris Columbus și cu Macaulay Culkin în rolul principal. Filmul spune povestea lui Kevin McCallister, un băiat de 8 ani care este accidentat de familia sa în timpul vacanței de Crăciun și rămâne singur acasă. El trebuie să se descurce singur, înfruntând hoții care încearcă să intre în casa lui.

Filmul a devenit rapid un succes de box office, generând două continuări și devenind un clasic al Crăciunului. Macaulay Culkin a devenit un star instantaneu pentru rolul său și a fost nominalizat la premiul Golden Globe pentru cel mai bun actor într-o comedie sau musical.

„Singur Acasă” este recunoscut pentru umorul său ușor și pentru modul în care abordează tema singurătății și independenței într-un mod amuzant și plin de umor. Filmul a fost apreciat pentru modul în care a reușit să aducă o atmosferă caldă și simpatică, reușind să atingă publicul de toate vârstele.

„Singur Acasă” este considerat unul dintre cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile, si prin acțiunile lui Kevin, filmul arată cum un copil poate fi curajos și inteligent în situatii neprevăzute și cum să se descurce singur acasă, fără ajutorul adultilor, făcându-l unul dintre cele mai iubite filme ale copiilor și adulților.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *