Siguranta e cheia catre o viata linistita!

La mutarea de acum 9 ani de la bloc la curte eram atat de naiv si de increzator, incat as fi lasat poarta deschisa.

Eram obisnuit cu o atmosfera de relaxare si cinste intalnita in zona rurala a bunicii mele, in care portile nu se incuiau si cateodata vara nici usile nu se inchideau, dar oamenii aveau bunul simt sa nu calce in picioare intimitatea sau libertatea celuilalt.

Dar sa revin, la mutare mea realitatea m-a trezit scurt, rapid si concis. Niste vecini „intreprinzatori” mi-au furat casetofonul si roata de rezerva de pe masina parcata la poarta.

Evident ca prima grija dupa aceea au fost sistemele supraveghere. Si usor, usor interactionand cu vecinii am inteles ca ar fi bine ca pe viitor sa ma gandesc si la niste sisteme supraveghere video.

Si cele care mi-au placut cel mai mult din cercetarea mea de piata de la acel moment au fost Sistemele de supraveghere oferite de Comenzi.ro

De ce i-am ales pe ei? Pai mi-au prezentat argumente ca acestea:

  • Studiile efectuate de-a lungul anilor au demonstrat ca un sistem de supraveghere video poate scadea rata de infractionalitatii cu pana la 75-80%.
  • La intrarea lor pe piata din Romania, in anii ’90, sistemele supraveghere erau destinate in principal institutiilor importante, companiilor mari si institutiilor financiare. Intre timp, acestea au devenit tot mai accesibile ca pret, posibilitatile financiare ale oamenilor inregistrand o crestere semnificativa, astfel incat nevoia de siguranta sa-i faca pe oameni sa se gandeasca si la aceasta posibilitate.
  • Astazi, beneficiaza de echipamente de supraveghere profesionale o gama larga de utilizatori de la firme mici, microintreprinderi, magazine, unitati bugetare (scoli, primarii) si pana la persoane particulare care isi supravegheza locuinta, fie ca aceasta este la bloc sau la curte.
  • Indiferent ca doriti sisteme supraveghere video de exterior sau de interior, la COMENZI.RO veti gasi cu siguranta cele mai bune solutii pentru problemele ce pot sa apara.

Odata rezolvata problema sigurantei dumneavoastra relaxarea si siguranta va vor face probabil sa va ganditi plictisiti, ca nu mai trebuie sa fiti atenti la toate zgomotele de afara.

Pentru cei ce au copii si vor sa-i stie in siguranta se pot orienta sa-si angajeze si o persoana care a absolvit un curs baby sitter pentru supravegherea acestora.

Partea buna in dezvoltarea pietii de supraveghere este ca acestia s-au orientat si catre produse destinate monitorizarii pe baza de camere ascunse in diverse obiective ce nu pot fi detectate de cei prezenti in casa.

Dubla siguranta oferita de un om instruit si verificarea cu ajutorul echipamentelor ascunse a acestora, reprezinta garantia ca veti putea obtine rezultate mult mai bune in munca dumneavoastra de zi cu zi.

Grijile pentru copilul ramas acasa sunt acoperite, lasandu-va libertatea sa va focusati pe munca sau dezvoltare personala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *