Skiaza in siguranta la Sureanu. Ski Sureanu 2022!

ski sureanu

Cheia fericirii si starea de bine a unui om este data de o viata cu o dieta sanatoasa si miscare din plin.

Miscarea aduce bunastare fizica si psihica pentru organism. Cea mai buna forma de miscare este un sport practicat cu un monitor sau antrenor.

Scoala de ski Sureanu

ski Sureanu

Acum ceva timp am avut placerea sa petrec niste sarbatori in Masivul Sureanu. Un loc binecuvantat de Dumnezeu unde poti sa skiezi pe o partie faina.

Daca inca nu ai invatat sa skiezi cel mai bine este sa iti gasesti un monitor de ski in Sureanu. 

Scoala de ski Sureanu are oameni pregatiti sa-ti ofere un bun inceput in acest sport. Exact cum un copac trebuie ghidat de la inceput pentru a creste drept si frumos tot asa trebuie sa inveti acest sport avand suportul unui monitor. 

Cand eram mai mic am incercat sa invat sa skiez fara un ajutor al unui profesor si am esuat in a invata tainele in ski.

Nu te poti juca cu muntele mergand pe partie fara pregatire prealabila. Muntele nu iarta cand vine vorba de nestiinta.

Alege un echipament potrivit de ski

Cu placa la Ski Sureanu

Nu poti practica ski-ul  daca nu o faci cu echipamentul potrivit. Cand alegi sa optezi pentru un monitor de ski in Sureanu acesta iti poate oferi si informatiile necesare pentru a o face in siguranta. 

Pentru inceput pana te familiarizezi cu sportul acesta este indicat sa inchiriezi echipament nu sa-l cumperi. Risti sa investesti in ski-uri, costum de ski si clapari inainte sa descoperi daca este sportul potrivit pentru tine.

Considera inchirierea ca un mod de optimizare al costurilor viitoare. 

Dupa ce deprinzi tainele sportului invatate la scoala de ski Sureanu atunci poti cere un sfat monitorului de ski din Sureanu legat de echipamentul potrivit pentru stilul tau. Daca o faci inainte de aceste lectii poti avea surpriza ca echipamentul sa nu fie potrivit stilului. 

Ski-ul un mod de viata

Schiatul este un mod de viata care iti permite sa descoperi si depasesti limite intr-un timp in care te si distrezi. Dupa ce deprinzi tehnica de a aluneca pe partie iti vei descoperi sentimente de bucurie pe care nu le-ai mai simtit pana acum. Sentimentul placut al unei ture incheiate te va duce intr-o stare de “mai vreau”! 

Daca gasesti un monitor de ski cu o mentalitate sportiva apropriata de a ta, schiatul devine un sport usor de invatat.  Nu ai nevoie de foarte multe ore de practica  pentru a schia corect si in siguranta. Exista sportivi care au reusit performanta de a practica ski pe orice partie dupa un numar mic de ore. 

Rolul monitorului intr-o scoala de ski precum cea din Sureanu este de a te pregati corect pentru ture.

Invata principiile de baza ale sportului si apoi alege tehnica dupa care vrei sa te dai. Lista de tehnici si stiluri in ski este foarte mare. 

Adrenalina la rece cand aluneci pe zapada

Viata de zi cu zi monotona si plina de deadline-uri are nevoie de pauze in care adrenalina sa-ti ofere o rupere de ritm.

Prin ski poti sa ai parte de adrenalina cand te dai cu viteza mare sau cand reusesti sa faci trick-uri prin locuri greu accesibile cu piciorul. 
Cea mai importanta calitate a schiului alpin este dorinta de a invata si de a te bucura de alunecarea pe zapada.

Efortul depus poate fi o munca grea, dar greutatea face parte din frumusetea sportului.

Prin ski oferi inimii un ritm de pompare accelerat. Imagineaza-ti inima ca un muschi din corp care trebuie sa fie provocat pentru a deveni mai puternic.

Dupa o vacanta la ski in Sureanu te poti intoarce la viata cotidiana cu bateriile complet incarcate si cel mai important cu o stare de spirit mult mai buna.

Pentru o viata sanatoasa cu o minte agera bucurati-va de partide lungi si frumoase de ski.

Scoala de Ski Sureanu

Adresa: Luncile Prigoanei, Sugag-Tau, Alba

Telefon: 0799189094

E-mail: olteanandreivasile@gmail.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *