Smart Home Concept si beneficiile tale daca iti faci casa cu ei

Smart Home Concept si beneficiile tale daca iti faci casa cu ei

Constructiile realizate astazi de firmele de profesionisti sunt  trainice in masura in care exista o comunicare excelenta intre tine si ei, dar si daca au in spate experienta care de obicei dicteaza astfel de rezultate. Smart Home Concept este un nume care s-a evidentiat in randul celor care iti pun la dispozitie servicii profesionale de proiectare si constructii, printr-o serie de avantaje pe care le ofera cu fiecare colaborare.

Vrei sa iti construiesti casa? Afla despre beneficiile pe care ti le ofera echipa

Este foarte important ca echipa pe care o alegi ca sa iti proiecteze si construiasca locuinta sa inteleaga pe deplin nevoile si preferintele tale.  Iti dai seama cel mai bine de asta cand iti poate oferi un preview a ceea ce o sa fie, cand iti expun in schite gandurile. Pe www.smarthomeconcept.ro vei afla mai multe despre cum lucreaza echipa, despre ultimele software-uri pe care le folosesc pentru a contura modele spatiale ce reproduc fidel ideea ta de casa.

Acestea vin si cu marele avantaj ca ii ajuta sa aproximeze cat mai aproape de sigur costurile pe care lucrarea le implica, evitand astfel costurile suplimentare. Toate sunt gandite pentru a rezulta o constructie sigura, stabila si trainica. Proiectarea eficienta este asadar un prim avantaj de care ai parte.

Echipa este alcatuita din specialisti, pentru fiecare ramura pe care o presupune realizarea proiectului si pana la finalizarea acestuia: ingineri structuristi (AICPS), arhitecti (membri OAR), ingineri instalatii acreditati ANRE, membri ai asociatiei inginerilor de instalatii din tara, dar si experti tehnici si verificatori de proiecte atestati. Acestia isi imbina cunostintele si profesionalismul, intr-o relatie avantajoasa de cooperare, consultare si coordonare.

Elimina problema birocratiilor anevoioase – nu pentru ca nu mai exista, ci pentru ca echipa va obtine acordurile si avizele impuse prin certificatul de urbanism si acesta inclusiv. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa iti bati capul cu toate acestea, care sunt de altfel si o parte destul de epuizanta din intregul proces. Incepand de la proiectare si autorizare si pana la executia propriu zisa a casei, esti scutit de grija birocratiei.

Partea de design si cea de constructie este respectata intocmai cu termenii pe care ii veti stabili impreuna la inceput de colaborare. Costurile raman aceleasi ca la inceput, nu ti se umfla in vreun fel. In functie de bugetul tau si de cerinte, primesti un proiecte care sa corespunda si calitativ. La fel, echipa iti ofera solutii tehnice care sa se plieze pe anumite posibilitati financiare. Echipa utilizeaza conceptul Design&Build, cu ajutorul caruia tine sub control cheltuielile. Rezultatele sunt astfel cele dorite: o locuinta care corespunde intocmai cu cerintele de confort si siguranta.

Foarte important de stiut, toate proiectele pe care le realizeaza SmartHome Concept sunt subordonate sistemului de management al calitatii, potrivit ISO 9001/2005.

Descopera si celelalte beneficii pe care le ai daca optezi pentru o colaborare cu aceasta firma, accesand pagina lor oficiala: smarthomeconcept.ro. Gasesti proiecte de case, sugestii si solutii, dar si informatii relevante cu privire la ce presupun serviciile pe care ti le furnizeaza.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *