Special Doors: Aici sigur gasesti usile perfecte pentru casa ta!

De multe ori ne impotmolim atunci cand vine vorba de finisaje sau decorarea casei. Poate decorul mai poti sa il schimbi totusi, insa finisajele nu prea.

Usile, parchetul, geamurile odata montate, acolo stau mult si bine, fiindca nu poti sa le schimbi doar pentru ca te-ai plictisit de ele sau nu se mai incadreaza in tendinte. De aceea, trebuie alese cu grija din prima, atat din punct de vedere al calitatii, dar si a design-ului.

Un magazin care distribuie atat parchet, cat si usi care vor fi mereu la moda, este Special Doors.

Ce usi poti gasi la Special Doors

Aici clientii au posibilitatea de a alege atat intre usi care se incadreaza in case cu un stil modern, cat si usi care merg pe un stil mai rustic. Gasesti usi metalice pentru apartament sau casa care se incadreaza in toate standardele dorite – siguranta, izolare termica si fonica, aspect placut.

Pentru cei care nu pot renunta la aspectul unei usi din lemn, dar isi doresc trainicia si rezistenta unei usi din metal, exista si variante care le imita perfect, iar de la departare nimeni nu va sti ca tu de fapt ai o usa metalica. Pe site sunt si variante blindate daca iti doresti un plus de siguranta, dar indiferent pe care ai alege-o, hotii n-au nici o sansa sa intre.

Tot aici regasesti si usi pentru interior, atat variantele clasice, cat si modele mai noi, moderne, precum usile din sticla. Acestea vor merge de minune intr-o casa sau apartament unde s-a optat pentru stilul minimalist. Usile sunt tratate prin calire, deci se pot sparge doar la un contact destul de agresiv cu un obiect contondent. In acest caz, nu exista pericol de taiere, fiindca usa se pulverizeaza, fara sa existe cioburi.

Poti alege intre usi calite prin imprimare, ce dispun de anumite imagini, locuri tropicale, orase superbe, flori si multe alte tematici. Sau poti opta pentru variante mai simple calite prin sablare cu nisip, cu forme geometrice, linii si alte modele inedite.

Vei mai gasi la Special Doors chiar si parchetul potrivit, deci poti comanda tot ce ai nevoie dintr-un singur loc si imediat sa te apuci de renovat sau sa termini constructia pe care ai tot amanat-o, fiindca nu gaseai nimic sa-ti placa.

Acceseaza site-ul www.specialdoors.ro, locul unde gasesti solutiile optime si preturi accesibile pentru finisajele interioare din locuinta ta.

Contact: 0728.476.634

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *