Spune DA biometricelor!

star wars stuff
star wars stuff

Azi stam la un pahar de vorba cu un amic si am ajuns la concluzia amandoi ca vrem acte biometrice. Vrem sa purtam un singur card care sa adune si buletin, si permis de conducere, si carnet de sanatate, si cip de urmarire. Eu as adauga si card bancar la o banca de Stat, mi-e lene si scarba sa port o groaza de acte/carduri care imi maresc portofelul.

Si cum am vrea sa fie legea?!? Pai pentru cei care mai cred in Mos Craciun si-n 666 sa nu fie obligatoriu sa-si faca. Sa-si faca acte de acest fel cei care vor. Dar cei care refuza si sunt nevoiti la un moment dat sa-si faca sa plateasca un pret mai mare, prostia si domnia in general ar trebui taxate pentru ca sunt vicii.

Da domnule vreau sa fiu urmarit de Stat, de SRI, de KGB, de CIA, de Mossad, de Papa de la Roma, de regele din Mozambicul de jos. Si cu si fara aceste acte daca vor pot sa te gaseasca. Cu cat incerci sa te pastrezi mai la umbra, cu atat luminile reflectoarelor pica mai tare pe tine. Ai ceva de ascuns?!?

Sa spunem DA!

(cc @Saturnianul.

Comments

comments

2 thoughts on “Spune DA biometricelor!”

  1. Degeaba n-ai biometric daca ai telefon mobil. You are a sitting duck :)) Dar, cum bine ai zis, chiar daca n-ai nici mobil, au cei din jurul tau. Fac baietii o triangulare si-ti servesc racheta direct in freza :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *