Statule , unde esti ma!?

Lucrurile in tarisoara noastra stau asa cum stau pentru ca suntem cu totii vinovati. E o vina comuna de care nu putem scapa daca nu ne schimbam dintr-o data cu totii. Suntem legati unul de altul printr-un cordon ombilical invizibil de care trebuie sa avem grija. De la momentul in care ne-am ridicat in picioare si am vorbit, am angrenat in toata miscarea asta si functia de socializare.

Dragos Patraru zice bine ce zice in video-ul de mai jos. Se pare ca trebuie sa invatam sa ne pretuim munca astfel incat cel cu care stam in negociere sa inteleaga pretul pe care trebuie sa-l plateasca pntru munca prestata.

Munca innobileaza omul si daca munca ii aduce satisfactie baneasca. Daca munceste pe nimic doar ca sa subziste atunci nu mai e nimic nobil in a munci. In cazul asta munca e primul pas catre o depresie de toata frumusetea. Si depresia se trateaza in Romania cu bautura, pacanele si tigari. De aici si afluxul mare de case de pariuri sportive si pacanele viteza.

Vrem o tara ca afara spunea un slogan frumos acum ceva vreme, dar oare chiar vrem?! Cand ma uit cum reactionam la toate cele ce se intampla senzatia mea este ca nu vrem. Asteptam. Probabil daca in ’89 nu se implicau forte straine inca asteptam. Am fost un popor darz,brav si ostean in cartile de povesti, acum doar suntem. Subzistam intr-o poveste care nu mai este despre noi.

Barza, varza, viezure…

sursa video facebook.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *