Stefan Manea si cremele Hofigal! Hofigal inca din 1990

stefan manea hofigal

Stati calmi ca nu e vorba de mine. V-am mai povestit eu ca am avut un tiz care era mai batran ca mine si mult mai destept, da de Stefan Manea de la Hofigal va vorbesc.

Ma fascineaza acest om ca si dupa moartea lui el tot e cautat pe internet. Nu stiu daca am sa reusesc sa-l bat in cautari in acest sens prin motorul de cautare Google.

Poate ca trebuie sa apuc drumul pe nisa lui si sa fiu mult mai bun ca el in ceea ce priveste zona de remedii naturiste. Treaba este ca nu sunt pasionat la fel de tare ca el.

Poate cu timpul si batranetea ma apuca si pe mine pasiune biochimiei ca pe tizul Stefan Manea.

Intamplator prin Crangasi am un magazin de desfacere Hofigal de la care mai cumpar diverse lucruri pentru cei din jurul meu.

Si cum avea o zgaiba pe picior de la munca de prin curte am zis ca daca tot sunt in farmacia Hofigal de ce sa nu-mi iau si eu o Crema de Galbenele.

Ce este crema de galbenele?! Stefan Manea – Hofigal

E minunea romaneasca care are diverse intrebuintari. Mai in gluma mai in serios in materie de creme, galbenelele sunt mama si tata plantelor pentru creme.

Acum 4-5 ani mi-am frezat usor carnea pe doua degete si singurul lucru care a reusit sa creasca pielea la loc pe carnea pe degete a fost Crema de Galbenele. Acum nu te gandi ca erau oasele pe afara! Era o zgaiba care luase niscaiv randuri de piele de pe degete.

Asadar sa revenim la cremele noastre. Crema asta de galbenele stiu ca era folosita si de ai mei care mai aveau copii pentru a-i feri de iritatie cand se purtau cu scutece.

Nu zic acum sa-ti dai cu crema oricand!

Smecher tizu Stefan Manea cand a facut formula pentru crema asta de galbelene a aruncat in compozitie si alte ingrediente care sa fie placuta mirosului.

Cred ca daca il intrebam imi spunea si ca plantele introduse in compozitie au efect benefic asupra pielii. Nu cred ca folosea un astfel de compus doar pentru infrumusetarea mirosului. E mult mai mult decat atat!

Cate lucruri iti ofera si natura asta si noi ne batem joc de ea in fel si chip. Stiu ca citeam articolele despre el cand testam rezistenta numelui meu in cautari Google si mereu si mereu era pe buze cu cate o vorba de duh in ceea ce priveste natura.

Zicea le ca medicina viitorului trebuie sa-si intoarca privirea si catre natura. Aici se pot gasi remedii care sa excluda din tratmente anumiti compusi chimici.

Aveti grija de sanatatea voastra si pretuiti oamenii buni si cand sunt in viata! Stefan Manea de la Hofigal fiind unul dintre ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *