Stefan Manea si remediile naturiste!

Inginer Stefan Manea Hofigal

In ciuda faptului ca vorbesc despre un Stefan Manea, acel Stefan Manea nu sunt eu. Cum v-am mai spus intr-un articol trecut in vremea ce biologul Stefan Manea traia eram cautat de diverse persoane crezand ca acest blog este un blog al dumnealui. Am incercat sa trimit toate problemele pe adresele Hofigal si tot ce sper este ca cineva de acolo sa fi oferit o solutie la problemele celor care aveau nevoie de ajutor.

Prima data cand am auzit de Stefan Manea directorul general Hofigal a fost atunci cand cineva mi-a dat o carte despre Spirulina si mi-a zis in gluma:”Ai scris o carte si nu ne-ai zis!”. Am ramas interzis cand am vazut nume ca al meu pe o carticica. Nu intelegeam. Eram mic si mi se parea ca nimeni nu mai are un nume ca al meu. Bine eram chiar la varsta aia cand totul e posibil si tu esti Unic. Si am citit putin, dar nu era varsta la care sa intelegi despre ce vrea sa vorbeasca omul ala acolo. Mai tarziu Spirulina-SE face minuni cand incepe corpul s-o ia razna.

In timp am urmarit evolutia acestui batran care se numea la fel ca mine. Cel mai greu a fost cand am deschis blogul si ori de cate ori ma cautam prin internet dupa expresia „Stefan Manea” dadeam mereu si mereu de articole cu numele lui. In fiecare saptamana avea un articol nou in care mai descoperea o treaba faina despre organism si remedii naturiste.

Cum urcam un pic in cautarile google dupa cautarea „stefan manea”, cum aparea un nou interviu revolutionar in care ne spunea cu nonsalanta ca lucrurile sunt simple si doar noi oamenii le complicam. La inceput eram sucarit pe aceasta ascensiune a omului in detrimentul imaginii mele. Mai tarziu am renuntat sa ma mai lupt cu el. Omul era magistral si nu aveai cum sa-l ocolesti cand iti doreai sa faci un articol din zona de remedii naturiste si medicina alternativa. De aceea apareau articole cu el in fiecare saptamana.

Nu consum foarte multe solutii de la ei. Cel mai des cumpar Spirulina si Valeriana. Tarziu am luat pentru rude si Coenzima Q10 tot de la ei. Si din cand in cand ceaiuri din suita lor de ceaiuri. Sunt multumit de raportul calitate-pret in ceea ce priveste produsele oferite de tizul meu.

Am fost trist cand am aflat ca a murit. Omul chiar putea sa mai descopere lucruri in zona de remedii naturiste, tot ce sper e ca cei care au ramas dupa el in Hofigal sa fie la fel de interesati in dezvoltarea de solutii si remedii naturiste pentru intretinerea corpului.

Unde mai pui ca acum 2-3 ani am aflat si despre baza lor de terapie naturala Alexandra-Hofigal de la Breaza.Din ce am citit oferta de servicii meedicale complemetnare si terapiile balneare pentru relaxare si recuperare este destul de complexa pentru diverse probleme ale organismului. Este unul dintre putinele locuri din Romania in care se fac impachetari cu spirulina. Complexul de Terapie Naturala “ALEXANDRA” din Romania are inclus in oferta si cure de detoxifiere. AICI puteti citi despre Complexul Balnear de la Breaza!

Mare pacat ca tizul s-a dus ca incepuse sa-mi placa sa citesc ce s-a mai scris despre Stefan Manea cel cu remediile naturiste de la Hofigal.

Site-uri:

Hofigal.eu
Centru Balnear Alexandra-Hofigal Breaza
Sanatatesiviata.ro
Revista Hofigal 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *