Află aici despre un studio de videochat pentru bărbați din București

Am tot auzit în ultima vreme despre faptul că studiourile de videochat au și modele masculine. Ce-i drept nișa aceasta este mai restrânsă, de altfel află din rândurile ce urmează despre singurul astfel de studio din capitală.

Ce știi despre TeamVision?

TeamVision este un studio de videochat pentru barbati din Bucuresti. Oferta de colaborare este una tentantă, mai ales dacă ești interesat de câștiguri mai mari și de independența financiară.

Desigur că atunci când vine vorba de această nișă ai avea poate nevoie de ceva mai multă siguranță. Vei dori să mergi la sigur, să colaborezi cu cei care au deja ceva experiență în domeniu. Ei bine, află despre TeamVision că este unic pe nișa sa. De asemenea, are două premii la activ, fiind astfel numit unul dintre cele mai bune studiouri de profil.

Despre locația studioului sunt de asemenea detalii de spus. Este luxos și amenajat cu bun gust, totul la rang de modern și funcțional în același timp. Zona este una centrală, iar mai multe despre asta poți afla și la interviu. Sau vezi site-ul oficial aici.

Un tip de job diferit de cele convenționale

A trecut deja multă vreme de când videochatul și-a făcut loc în clasamentul tipurilor de joburi. La început era un subiect tabu sau poate chiar un subiect intens discutat. Doar că dincolo de aceste păreri, domeniul funcționează ca pe roate, ba chiar sfidează unele domenii. Adică totul este înfloritor. Nu există vreun secret, ci faptul că se adresează unui public străin, acolo unde și puterea financiară este peste cea din țară.

Povestea este similară cu ce se întâmplă în videochatul feminin. Doar că de data aceasta publicul țintă este altul. Însă similar cu domeniul feminin și aici vorbim despre o încurajare de a dobândi independența financiară. Vorbim despre posibilitatea de a câștiga venituri cu mult mai mari față de orice alt domeniu. Depinde doar de ține cât de implicat ești și dornic să avansezi.

Este necesară experiența?

Aproape orice anunț de angajare presupune și mențiunea faptului că experiența anterioară este de dorit. Ei bine, indiferent că ești la prima ta tentativă de a te iniția în acest domeniu sau vii cu un background în spate, la TeamVision ai șansa de a fi parte dintr-o echipă de bărbați ambițioși.

Cu sau fără experiență, în cadrul acestei echipe vei găsi sprijinul necesar și resursele pentru training. Acestea sunt beneficii pe care nu oricine ți le poate oferi.

O regulă de aur am putea spune este ca vârsta să fie de 18 ani împliniți. Așadar dacă îți pui ambiția la bătaie s-ar putea să descoperi că poți face destul de multe cu talentele tale sau cel puțin cu dorința ta de a prospera. Descoperă în pagina oficială mai multe despre interviu, despre studioul în sine și, nu în cele din urmă, despre beneficiile videochatului. Dacă ești convins, fă acest pas! Accepți provocarea?

Contact

0748 240 822

contact@teamvisionstudio.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *