Sunt animalul care urla pana moare

Suntem animale sociale si asa vom muri. Nimeni si nimic nu ne poate rapi darul de a socializa. In momentul in care socializezi facand o proiectie a puterii tale financiare risti sa pierzi contactul cu pamantul. Te inalti murdar in propria-ti minciuna. Statutul social nu e o arma pe care ai dobandit-o pentru a ingenuchia adversarul. Este darul pe care l-ai primit pentru ca ai facut ceva bun sau pentru ca esti pe cale sa pierzi ceva din viata ta.

Regula lui 3 il doboara pe 4. Daca ai 4 vicii in care ti se invarte viata, niciodata nu trebuie sa abuzezi intr-un timp definit pentru a le bifa pe toate. Viciile iti sunt date pentru a contrabalansa nevoia ta de a te crede Dumnezeu. Ai 4 vicii si trebuie sa jonglezi cu ele astfel incat sa ramai intr-un echilibru bolnav de eficient. Ai activat doua azi pentru ca ai avut nevoie intr-un moment greu. Alogritmul care iti dicteaza bioritmul iti va cere sa pluzesi in partida de poker pe care o joci zi de zi cu liberul tau arbitru. Daca joci mana pentru a castiga si activa viciul , poarta e deschisa pentru viciul 4. E o regula nescrisa in care riscul castigat creste riscul de pierdere in mana 4. Sa joci viciul 3 fara a activa viciul 4 tine de puterea ta de a te lupta cand esti pe o margine de prapastie.

Cand ai jucat 3 maini a doua zi primesti pedeapsa divina a riscului. Cand joci 4 maini pentru a castiga toata puterea te vei intoarce intr-un punct in care nu ai reusit sa asimilezi o lectie mai veche. E un joc social pe care-l joci cu tine, dar care are repercusiuni viata ta sociala.

Suntem animale sociale care traiesc singuri in grupuri sociale. In realitatea singuratatile noastre uneori se atrag, alteori  se resping. Optiunea face diferenta pentru ca noi sa ne mentinem in joc fara sa periclitam locul nostru in societate. Un ins pregatit sa preia conducerea haitei este cel care a reusit sa joace 3 maini pastrand mana a 4 a pentru balans. Sunt persoane care joaca 2 maini si a treia o traiesc doar mental pentru exercitiu. Acolo este esenta unui lider. Joaca-ti mainile in minte cand simti ca urmeaza sa pierzi. Intuitia trebuie sa functioneze ceas. Cand va fi timpul si dupa ce ai finalizat toate schemele pentru jocul  atunci vei lua cu adevarat o decizie importanta pentru grup.

Socializeaza cu altii, dar nu uita sa epuizezi exercitiu mintal pentru un viciu ales in echilibru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *