Suport de telefon Ikea!

suport de telefon Ikea

In poza articolului vedeti un suport de telefon Ikea. Nu e ceva special sau scump, dar uitandu-te la simplitate constructiei respective si la utilitatea lui (dupa o perioada de folosire) iti dai seama cat de mult conteaza in constructia fiecarui device, fie el de lemn sau unul electronic, sa pui suflet si sa te gandesti cum sa il faci cat mai folositor.

Si cand acest deziderat este implinit treci la Etapa 2. Il faci cat mai atractiv si ca mai placut la atingere, dar si placut sufletului. De ce spun placut sufletului? Pentru ca suportul pe care il vedeti este din lemn. Si lemnul dupa cum stim cu totii are capacitatea de a fi mai aproape de sufletul omului.

Aduce cumva in amintirea oricaruia dintre noi COPILARIA. Pentru ca am avut probabil cu totii  in copilarie un calut de lemn sau ne-am dat cu totii intr-un leagan din acela de lemn. Poate pur si simplu am stat cu totii pe o banca la munte, din aceea facuta din lemne groase.

Ei bine si faptul ca acest suport telefon Ikea este facut din lemn, aduce cumva o placere in a pune telefonul in el si in a ne uita la el la diverse clipuri sau filme.

Suport de telefon Ikea – varianta plastic la Jumbo!

Exista o varianta din plastic si la Jumbo din plastic, mult mai ieftin. Dar parca nu are atat de multa placere de a-l atinge de a-l avea in mana, de a-l folosi tot timpul.

Sau poate sunt eu de moda veche si prefer lucrurile facute din lemn si din esenta a naturii. M-as gandi sa fac si eu un suport de telefon Ikea acasa dintr-un lemn!

Comments

comments

2 thoughts on “Suport de telefon Ikea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *