Ai grija de portbagajul tau cu o tavita portbagaj VW Passat

tavita portbagaj

Numaratoarea inversa pana la vacanta de iarna a inceput asa ca puteti sa incepeti sa va pregatiti pentru concediu. Daca aveti masina personala primul drum trebuie sa il faceti la service, sa faceti o revizie, sa vedeti ce piese mai trebuie schimbate, sa verificati sistemul de franare si sa va asigurati ca totul merge perfect.

Dupa ce ati terminat cu serviceul puteti sa va cautati cele mai bune accesorii pentru drumurile lungi alaturi de familie, sa va echipati masina de iarna. De asemenea ar fi bine daca ati face si o curatenie generala in interiorul masinii, inclusiv in portbagaj, locuri care au tendinta sa devina foarte murdare in timp.

In portbagaj e mai greu sa mentii o curatenie adecvata pentru ca mereu ai de pus bagaje, fel de fel de produse, unele se mai si varsa, altele lasa pete care se scot cu greu. O taviță portbagaj VW Passat te poate salva de minute bune de frecat si de spalat portbagajul. Tavitele pentru portbagaj sunt din materiale rezistente, se potrivesc perfect tipului de masina pentru care sunt cumparate, au margini speciale mai inalte care nu permit mizeriei si apei sa se scurga in portbagaj.

Cand cumparati o taviță portbagaj VW Passat trebuie sa fiti atenti sa fie pentru modelul de masina pe care-l detineti pentru a nu fi nevoiti sa taiati din ea si sa ii stricati astfel functionalitatea. Tavitele speciale pentru fiecare tip de portbagaj urmaresc forma si conturul acestuia, corespund dimensiunilor portbagajului, materialul plastic flexibil si rezistent permite o aranjare optima la nivelul portbagajului.

Spre deosebire de tavitele din cauciuc, care miros destul de urat din cauza materialului din care sunt obtinute, tavitele din material plastic nu au miros, sunt impermeabile si rezista la temperaturi inalte si joase, la contactul cu uleiuri sau substante chimice.

Striatii speciale si flexibilitate mare pentru o tavita portbagaj

Si pentru ca bagajele care vor fi puse in portbagaj sunt de diverse marimi si au tot felul de suprafete tavitele pentru portbagaj au suprafete striate si centrul din materiale anti-alunecare, pentru a se evita deplasarea bagajelor in timpul deplasarii spre locul unde va veti petrece concediul.

Tavitele pentru portbagaj sunt flexibile si usoare, se instaleaza foarte simplu in portbagaj, se pot scoate si spala fara probleme cu apa sau cu substante care sa nu le atace structura. Cu tavita pentru portbagaj veti mentine curatenia mai usor, nu veti mai fi nevoit sa schimbati imbracamintea din interiorul acestuia, puteti alege si variantele universale, care au marimi potrivite pentru toate tipurile de masini.

In functie de producatorul tavitei preturile pot varia, se recomanda cumpararea unor tavi din materiale de calitate si evitarea taierii lor mai ales in partile unde exista elemente de siguranta, striatii si margini speciale. Atunci cand tavitele se uzeaza ele trebuie schimbate cu unele identice, nu trebuie sa luati tavite pentru alte modele decat cel pe care-l detineti, sunt de evitat tavitele din cauciuc de proasta calitate intrucat pot deteriora si mai mult suprafata din interiorul portbagajului.

Tavitele pentru portbagaj sunt un accesoriu pe care orice sofer trebuie sa il aiba daca circula foarte mult timp, ele garanteaza siguranta bagajelor si feresc portbagajul de pete dificil de scos sau de mizerie prea mare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *