Te doare capu’. Oameni vs reptilieni!! #funtastic

Exista pe internet multe filmulete si texte legate despre aceste subiecte. Sunt magistrale si poti sa razi foarte bine ascultand si urmarind textele respective.

E o intreaga industrie a conspiratiei care an de an se imbogateste cu noi si noi experiente de la tot felul de oameni care gandesc mult prea liber pana si pentru libertate.

Si ca sa fiu un ozenist asemeni celor care dezvolta teorii conspirationiste ma pot gandi ca uneori chiar personajele despre care se vorbeste in toate cuvantarile sa finanteze astfel de teorii pentru a le creste aura mitica de oameni minunati si importanti.

Ce sunt reptilieni?

Reptilienii sunt o parte a mitologiei și a teoriilor conspiraționiste și nu există dovezi științifice care să susțină existența lor în realitate.
În aceste teorii, reptilienii sunt adesea descrisi ca ființe umanoide cu caracteristici reptiliene, care ar fi infiltrat guvernele și instituțiile pentru a controla omenirea în mod secret.
Este important să subliniem că aceste teorii nu sunt susținute de comunitatea științifică și sunt considerate speculații fără fundament științific.
Oamenii de știință și cercetătorii nu au găsit nicio dovadă a existenței reptilienilor, iar ideile legate de aceștia sunt considerate mai degrabă produse ale imaginației sau ale conspiraționismului decât ale realității.

În concluzie, reptilienii sunt un subiect care se regăsește în ficțiune, mitologie și teorii conspiraționiste, dar nu au o bază în știință sau în realitatea observată.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *