Te nasti sau prinzi radacini ?

Te nasti cu un drept, dreptul iti poate fi excomunicat daca faci prostii. Cam asa functioneaza Pamantul in ultima vreme de cand s-a procopsit cu Oameni.

Riscul este totul. Risti pentru a trai, risti pentru a simti, risti pentru a te educa. Fiecare pas acceptat iti potriveste o cale si-ti ofera o sansa noua spre risc. Il asumi in functie de pregatire: nastere si inradacinare. Cele mai grele decizii sunt cele bazate pe inradacinare. Cele din nascare se pot pierde prin influenta haitei din care reprezinti. Haitele au tendinta sa-si niveleze sansele la nivel doi, doar pana cand unul dintre lupi sare pe un bolovan si se proclama lider.

Principii de economie de care ne este frica dar care face parte din programarea de inceput. Suntem primate inainte de a fi cognitive. Raspundem stimulilor primordiali, dar cel mai repede raspunde inradacinarilor.

Acolo in faza 1 de inceput a existat o serie de optiuni care au nivelat sansa de a aparea cat de curand un nou lup din haita care sa ofere o perspectiva de lider. Orbecaim finit si indecis intre haita mica unde suntem minilideri si haita mare unde suntem rand inferior, dar niciodata nu intelegem Poza cea Mare.

Adevarul e ca nu poti intelege ce nu cunosti cum nu poti cunoaste ce nu intelegi. Vor mai curge multe randuri de sange pana cand sa invatam cine suntem, de unde venim si incotro trebuie sa ne indreptam.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *