Teamnet Engineering si Atentie, Respect si Deschidere!

In drumurile mele spre job trec mereu pe langa blocul Teamnet Romania. Imi place nespus pozitia lui si cu cata migala l-au gandit proiectantii. Plus ca ii vad des pe angajati iesiti pe acea scara exterioara si pe acele terase pline cu verdeata vara. Ma gandesc mereu oare cum o fi sa lucrezi la Teamnet? Si un posibil raspuns am primit intr-una din diminetile grele de Luni, in care ninemi nu ar vrea sa parasesca patul si unul din baietii Teamnet Romania Engineering intra cu un zambet ce rupea orice norme. Si atunci recunosc sincer ca mi-a parut rau ca nu am facut si eu o facultate cu profil electronic sau IT, pentru ca mi-as fi dorit nespus sa fac parte din colectivul Teamnet Romania sau (de ce nu!) Teamnet International.

Ma si vedeam cu un tricou din acela inscriptionat in dreptul inimii cu Teamnet Engineering si parte integranta a echipei care se ocupa de Armonia Sanita. Si tot lucrand in interiorul spitalelor si policlinicilor, sa ma incarc de toata acea energie degajata de pacientii fericiti si doctorii multumiti.

Si dupa aceea sa fac parte in echipa Teamnet International care se ocupa de programele de Mediu. Si ma vad urcand prin munti pentru datele georeferentiale. Si dupa ce datele oferite prin intermediul acelui subsistem GIS sa incep sa pun cap ca cap informațiile relevante harti si servicii de geoprocesare.

Si dupa aceea sa devin social manager pentru conturile de socializare ale Teamnet. Si oamenii sa puna semnul egal intre Teamnet Engineering si Atentie, Respect si Deschidere. Si cibe stie, poate ca avandu-i pe ei drept exemplu toata Piata va invata ce este respectul fata de angajat. Sa devina un fel de Ford al vremurilor contemporane. Niste pionieri hotarati sa schimbe optica celor care pot schimba ceva.

Si toata zona aceea din jurul blocului Teamnet sa devina cel mai frumos parc al Bucurestiului. Si tot acolo sa apara si niste gradinite si niste locuri de joaca, in care copiii celor care lucreaza acolo sa inteleaga ca locul de munca al parintilor lor, este un fel de IZVOR DE LINISTE si ECHILIBRU.

Si sa stiti ca nu visez. La cat de fericiti sunt angajatii de acolo, cred ca acest plan e posibil sa se indeplineasca in curand.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *