Telefonia, televiziunea si Internetul

Internet PC

Astept sa gasesc si eu o firma care sa ofere servicii de televiziune, telefonie si internet de care sa fiu multumit. Nu-mi doresc sa platesc servicii care nu mi se ofera sau sa-mi aleg un pachet de canale de urmarit si-n final sa mi se bage pe gat canale noi inventate de activisti de partid.

Un business in zona asta ar trebui sa inteleaga ca un client nemultumit poate provoca furtuni mici in diversele cercuri in care se plimba. Nu e corect sa te intreb ceva si tu sa nu-mi raspunzi. tu oferi un serviciu eu il platesc, eu iti fac un serviciu ca te aleg pe tine, tu imi multumesti oferindu-mi suport.

Cam ce astept eu de la firma de cablu,telefon si internet?
Sa livreze canalele pentru care am platit, eventual sa faca sondaj printre receptori despre ce canale sa mai bage/sa mai scoata.
Sa-mi ofere posibilitatea si unor pachete pay-per-post. Adica daca eu vreau sa urmaresc doar realitatea/antena3/pachete stiintifice, sa pot alege doar asa ceva contra unei sume de fiecare canala introdus. M-am saturat sa-mi fie bagate pe gat canale de umplutura care n-au programe si fac nimic.
Sa raspunda la telefon cand ii sun.
Sa ofere o linie robot intuitibila fara foarte multe comenzi ca sa ajung sa vorbesc cu un call-center.
Sa inteleaga ca reclama excesiva pe media si o pozitionare proasta in terenul clientului deja existent nu conduce un business spre succes. Asta se poate intampla doar in Romania si pe termen scurt.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *