Temnitele timpului

Marturisirea face parte din pacat. Marturisind vei dobandi adevarul. Am stat singur si mi-am cautat adevarul, dar adevarul era acolo unde-l lasasem. Am cautat pentru a dobandi timpul. Marturisind am dobandit pacea de a-l accepta.

Sa ai incredere in tine este lectia pe care o ai de invatat intr-o singura viata de om. Nu exista intoarcere inapoi cum nu exista nici o viata de la care ai plecat. Timpul asa cum il cunoastem noi este gresit. Singurul element care nu iti poate da masura este chiar motivul pentru care esti incatusat…tic…tac….tic…tac…adevarul sta in marturisire.

Dual apari si dual iti gasesti adevarul. Traind in singularitate iti afli doar deceptia. Intrand intr-o marturisire te eliberezi de pacatul in care ti-ai inceput timpul. Asa ne traim cautand iesirea dintr-un labirint al temnitelor timpului nostru.

Am privit adevarul in ochi si nu mi-am dat seama ca-l cunosc de ceva multa vreme. Il cautam in obiect si el era in actiune. Il cautam in valoare si el era in greseala. Il cautam intr-o minte si el se ascundea intr-o inima. Cel mai frumos moment e cand mintea si sufletul isi dau mana intr-o hora infinita pentru a ajunge la aceeasi concluzie. Concluzia opreste timpul si camera oglinzilor din viata ta iti dezvaluie secretul tau. Pentru acest lucru ai intotdeauna nevoie de un bilet de iesire din oglinda, marturisitorul tau.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *