Timp fara timp cu noi fara noi….

Smart Home Concept si beneficiile tale daca iti faci casa cu ei
Smart Home Concept si beneficiile tale daca iti faci casa cu ei

‎”Destinul este acea parte din Timp in care Istoria isi imprima vointa ei asupra noastra. De aceea trebuie sa-i rezistam, sa fugim de el, sa ne refugiem in Spectacol.” Mircea ELIADE – Noaptea de sanziene

E timpul acela din viata cand trebuie sa iesim din Istorie. Istoria e cea care ne tine captivi pe o linie stantata intr-o banda monotona. Timpul si Istoria se misca in sens contrar si uneori daca nu esti atent Istoria trage de tine pentru a pierde Timpul.

Noi suntem cei care facem totul sa functioneze. Americanul are o vorba:”Move on”. Timpul isi cere spatiul de care are nevoie pentru a se departa de Istorie, pentru a lasa Istoria sa se astearna.

Vietile liniare nu fac istoria, vietile liniare sunt cele care invata istoria. Istoria o fac cei care aleg sa lupte cu Timpul. In incercarea de a impune un pas molcom al scurgerii liniare Timpul siluieste Omul la cazne de neimaginat. Omul care a invins Timpul e cel care scrie Istoria: suficient de rapid sa se departeze de ea, dar si suficient de rapid sa inteleaga cum poate pacali Timpul. De multe ori sacrficiul lui lasa rani adanci in societate, dar invatamintele pe care le extrag mai tarziu Observatorii sunt cele care dau greutate celor care vor prelua stafeta fugii in Timp de Istorie. Asa e viata un „Timp fara Timp cu Noi fara Noi…”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*