Timpul intre Pamant si Univers – energii, reiki, radiestezie, religie

Intre cateva advertoriale pe care le public pe acest blog imi place sa scriu si lucruri care ma tulbura pe mine sau care ma intereseaza sa le aflu sensul.

In ultima vreme petrec tot mai mult timp descoperind scrieri legate de zona cu energii, reiki, radiestezie, religie.

Ale mele despre ele

NU practic niciuna dintre acestea probabil din lene prea mare care zace pe mine. Ma intereseaza sa descopar si sa vad daca exista si un sambure de adevar in toate acestea.

Mi-ar placea sa practic, dar n-am putut sa trec de faza in care trebuie sa primesc ceva care exista in mod natural de la un altul care a primit de la altul. Inteleg nevoia omului de invatator-discipol, dar nu pot sa s-o accept in ruptul capului.

Mi se pare ca atunci cand apare o relatie de acest tip este clar ca cel de jos este in pozitia de accepta si a respecta acel ceva care este predat de cel de sus. E o relatie de legamant de care nu sunt dispus sa beneficiez. Si-n plus daca exista si lucrurile sunt acolo de ce trebuie sa fie predate automat in modul asta, oare nu pot sa fie descoperite dintr-o data?!

O citesti, o gandesti, o descoperi si o folosesti asa cum vine. In momentul in care primesti cunoasterea asta dintr-o mana este clar ca trebuie sa ramai servil mainii pana cand ajungi sa te eliberezi. Nu suport gandul legarii asteia.

Parca ma ia de cap numai cand ma gandesc. E clar ca o anume autoritate a descoperit acum ceva timp ca nu suport autoritatea si oarecum avea dreptate.

Poate si de aici impresia de mai tarziu a unora ca joc la doua capete. Lipsa unui legamant iti permite sa te joci pana cand gasesti raspunsul corect.

Cand esti legat intotdeauna adevarul depinde de informatia asimilata in captivitate.

In aceasta articol vom discuta energii, reiki, radiestezie, religie! Ne vom concentra in special asupra modului in care aceste forte ne pot ajuta sa ne eliberam de stres si sa ne simtim mai bine. De asemenea, vom vedea cum putem folosi aceste puteri pentru a ne vindeca propriile rani si pentru a ne hrani sufletul.

Ce sunt energiile corpului?

Energia corpului este o stare care se caracterizează prin deplasarea de fluide (sânge, limfa, etc.), mișcarea de articulații și/sau chiar funcționarea organelor. Energia corpului este generatorul de putere din interiorul unei persoane și este ceea ce permite sistemelor noastre fizice și mentale să functioneze corect.

Există mai multe tipuri de energie: cinetică, potențială, electrică, radiantă și chimică. Fiecare dintre aceste forme de energie are un rol important în buna funcționare a organismului nostru. Energia cinetică se găsește în orice lucru care se mișcă, cum ar fi sângele care circulă prin vene sau mușchii care se contractă pentru a ne mișca mâinile și picioarele. Energia potențială este energia pe care o

Ce este reiki?

Ce este reiki?

Reiki este o terapie spirituala care poate fi folosita pentru a trata diverse probleme de sanatate. Aceasta terapie foloseste energia universala pentru a vindeca si echilibra chakrele (centrii energetici) din corpul uman. Reiki poate fi practicat de oricine, iar sesiunile pot dura de la cateva minute pana la cateva ore. Terapeutul trebuie sa puna mainile pe pacient in anumite pozitii pentru a permite energiei universale sa curga prin corpul acestuia si astfel sa se vindece.

Ce este radiestezia?

Radiestezia este o practică veche de divinare, care presupune folosirea unei raze pentru a determina prezența unei anumite energii. Această energie poate fi un camp electromagnetic, un curent electric sau chiar un înveliș bioenergetic. Există mai multe moduri de a practica radiestezia, dar cea mai frecventă metodă implică atingerea unei raze cu degetele și senzația de vibrație pe care o simte persoana. Alte forme ale radiesteziei includ utilizarea cristalelor, sticlelor pline cu apă și a bâtonului L-rod.

Ce este religia?

Religia este un sistem de credințe și practici religioase care arată oamenilor cum să trăiască în armonie cu forțele superioare. Aceste credințe și practici religioase sunt transmise de la o generație la alta prin intermediul ritualurilor și al simbolurilor. Religia oferă oamenilor un sens al vieții și le ajută să se conecteze cu forțele superioare.

Concluzie energii, reiki, radiestezie, religie!

In finalul acestei serii de articole, putem trage cateva concluzii. In ceea ce priveste energia, ea exista in toate si este parte integranta a universului. Reiki este o terapie energetica care poate fi utilizata pentru a ne ajuta sa ne punem in contact cu aceasta energie. Radiestezia este o alta modalitate prin care putem interactiona cu energia. In sfarsit, religia ne ofera un cadru general prin care intelegem lumea si existenta noastra in ea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *