To Tag Or Not To Tag

hashtag
hashtag

O piata fara subiecte nu este o piata. Este doar o forma de a te minti ca ai o piata cand de fapt ea nu exista.

Rularea intr-o bucla a acelorasi subiecte face ca noi sa devenim niste robotei care gandesc in tagurile pe care masa mare de manevra le cere. Tag-ul te face pe tine sau tu-l faci pe tag? Agora de idei care ar trebui sa fie internetul se limiteaza la doar cateva cuvinte cheie doar pentru ca intram in arena manati de foame materiala inaintea celei spirituale. Odata ce bagi in jocul de noroc al vietii „banii de paine”, ai pierdut din start lupta.

Sa stam stramb si sa judecam drept. NU avem cu totii acces in multimea celor alesi de soarta sa aibe, dar putem avea ce ei nu pot cumpara: suflet. Substanta vietii sta in raspunsuri la intrebari si nu in rezolvarea problemelor materiale de ordin „n” in problema frustrarilor.

De multe ori in viata am fost confruntat in discutii despre viata materiala si vaita spirituala. Am explica care este credinta mea si lumea a pus-o pe seama faptului ca nu afisez o imagine pe care si-o doreste majoritatea covarsitoare. cand te bucuri ca un copil pentru o jucarie mizerabila social dar carte iti alina durerile spiriuale atunci te poti numi cu adevarat om. E putina lume care percepe treaba asta si de multe ori isi refuza dreptul la libertate spirituala blocandu-se voit in cea materiala. Reintoarcerea la radacina. Care este scopul unei ecuatii cu 1,2,3,..,n necunocute? Aflarea necunoscutelor. Si atunci noi de ce refuzam sa rezolvam ecuatia?!? Informatia trebuie sa circule liber si diversificat, numai asa vom reusi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *