Tonomatul online de carti

Imi aduc aminte ca in timpul facultatii, fix in perioada de examene, ma apuca o pofta teribila de citit beletristica. Probabil ca stress-ul examenelor si lenea de a ma apuca a invata la materiile cu pricina ma aruncau in bratele povestilor literare. Si am tot citit carti de la Mircea Eliade si pana la romane politiste care ma scoteau din programul de facultate. Tarziu studentul silitor din mine lasa cartea din mana si punea mana pe cursurile care ardeau pe moment.

Dupa facultate beletristica n-a mai fost interesanta pentru mine. Nici timp pentru citit nu-mi mai faceam fiind ocupat cu locul de munca si munca fizica prin curte. Insa de doi ani de zile am inceput sa citesc in timpul pe care-l petrec in mijloace de transport prin drumurile mele in Bucuresti. E un mod placut de a te deconecta de la masa de oameni pe care o vezi zi de zi. Unde mai pui ca de doua-trei ori am ratat statia unde trebuia sa cobor fiind prea prins de cartea ce tocmai imi cazuse in mana.

Acum cateva zile mi s-a facut dor sa recitesc Economia crizelor scrisa de Nouriel Roubini si Stephen Mihm. Am avut o carte castigata la un concurs, dar spre rusinea mea nu o mai gasesc. Cred ca am imprumutat-o cuiva si a uitat s-o returneze. Noroc bun! Am dat cautare pe internet si am gasit-o intr-o librarie online.

Treaba face ca aceasta librarie online sa vanda si agende Moleskine 2016, alaturi de alte obiecte marca Moleskine tocmai bune de oferit cadou unor oameni care apreciaza lucrurile de calitate. Am pus un semn paginii pentru ca am niste prieteni ce urmeaza sa-si sarbatoreasca zilele de nastere. Poate gasesc aici un cadou potrivit pentru ei!

Ce mi-a placut la acest site este ca acestia iti pot oferi livrare express a produselor pentru proiecte speciale sau la aniversari.

Cumpararea de carti online se face in mod sigur, avand posibilitatea sa returnati cartile in mod gratuit.

Ce mai incolo si incoace, de la o cumparare simpla de carti online am ajuns sa rasfoiesc si alte site-uri  ajungand chiar sa citesc un top carti de dragoste. Am ramas surprins ca primele 3 pozitii erau ocupate de autori rusi. Nu-i stiam atat de romantici ca popor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *