Tot pe drum, pe drum

Era prin anii 2000 cand aveam o gasca frumoasa de nebuni la Galati. Nu va imaginati ce chefuri trageam cu ei la Dunare, ce partide de pescuit nocturn bagam sau ce vise nebunesti aveam.

Ne doream sa schimbam lumea, ca acei frumosi naivi din filmul Liceenii si credeam ca „Tot ce zboara se mananca”. Iar asta ne facea sa fim MAXIMI. Imi aduc aminte ca nebunia noastra a dat rezultate la un moment dat si eu am fost agentul care a facut transport aeroport pentru doi dintre colegii gastii noastre care castigasera dreptul a sustine la o universitate europeana un proiect. Si asta a fost doar „deschiderea”.

Unii dupa altii cu totii au castigat proiecte in afara si eu am facut pentru fiecare dintre ei transfer aeroport. Ma bucuram maxim pentru ei. Ma hraneam din bucuria lor si din toata acea energie pe care mi-o emanau in acele curse Galati Otopeni.

Ma luasera la ochi deja unii dintre soferii transportatorilor clasici ai rutei. Credeau ca fac transport Galati Otopeni ilicit si se cam ofticau oamenii, crezand ca le fur clientii.

Noroc ca am avut sansa sa fiu organizator al unei petreceri de sfarsit de an pentru ei si la un pahar de „vorba” le-am deslusit tot misterul.

Asa ca acum cand ma vedeau pe sosea facand transfer aeroport de la Galati la Otopeni ma salutau prietenos. Si dupa ce mi-am luat si statie chiar ne conversam si ne ajutam in trafic.

Si intre timp am si devenit agent de promovare al unuia din cei mai mari agenti de transport aeroport. Si pentru ca eram ocupat, un alt coleg din gasca mi-a luat locul si se ocupa acum de transfer aeroport.

Insa din cand in cand, asa pentru distractie si pentru a nu uita de unde am plecat mai luam si eu cate una din acele curse Galati Otopeni.

Asa de tare ma obisnuisem cu drumul, cu oamenii si cu stilul soferilor, incat simteam ca merg la o intalnire cu prieteni, nu la un drum de transport Galati Otopeni.

Stiiiu, ca nu sunt sanatos, dar cand mediul in care lucrezi e plin de oameni faini si de intamplari pozitive, obligativitatea se transforma in placere si placerea in Iubire!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *