Trebuie sa mergem la vot!

Trebuie sa mergi la VOT!
Trebuie sa mergi la VOT!
Mergi la vot!

Votarea reprezinta momentul in care 1+1 putem invinge. Indiferent de ceea ce facem trebuie sa mergem la vot pentru ca schimband mentalitatea noastra putem schimba mentalitatea unui popor. Pierzi un timp din viata ta, dar castigi un timp viitor. Trebuie sa mergem la vot pentru ca actionand putem sa evoluam.

Momentul 7 octombrie este un moment de test pentru poporul nostru care nu actioneaza. Votand pro sau contra poti pune in miscare o dorinta a ta. Avem in fata un referendum cu miza scazuta, dar avem in fata un poligon de testare pentru a arata conducerii ca suntem capabili sa venim sa ne exprimam. Avem ocazia sa ne trezim la realitate si folosim arma votului. In 2016 am avut puterea si am lasa-o sa moara. Ei atunci 1+1 ne-au distrus viitorul.

Referendumul este despre ceva in care putem sa avem o parere pro sau contra, dar in contrapartida avem posibilitatea sa mergem si ne anulam votul. Aceasta anulare a fost dezbatuta in fel si chip si de fiecare data a fost redusa la faptul ca anularea votului nu ajuta. In realitate un numar mare de voturi anulate pe motiv ca noi am dorit sa-l anulam le arata ca avem constiinta civica a votului, dar nu avem cu cine sa votam.

Daca nu mergem la vot si castiga ei atunci au castigat ei, dar daca mergem si castiga ei atunci avem o voce mica pe care o putem folosi in viitor. O suma de voturi anulate ii vor misca pentru ca semnalul de popor trezit ii sperie. Am fost multi in piata si i-am speriat, dar am fost si putini in piata si i-am incurcat. Acest putin duce intotdeauna la multi intr-un viitor. E vorba de o masa de oameni care au dorinta, dar n-au cu ce. Acolo este raspunsul. Pana si crestinismul a ajuns sa fie al maselor incepand de la 1+1. Orice pe lumea asta a inceput de la 1+1 pentru ca in 1+1 sta puterea unui alt 1 care s-a adaugat. Cu fiecare 1 care vine in adunarea respectiva le dam frisoane pe sira spinarii. La inceput pare derizoriu acest rationament, dar in timp se formeaza o voce. Vocea in timp formeaza majoritate.

De ce trebuie sa mergem la vot?!

  • Cel mai important motiv este mesajul pe care il transmiti. Inactivitatea spune mereu: Nu-mi pasa! Daca mergi la vot, mesajul catre cei din conducere este ca odata ce iti pasa se vor trezi cu protest cand lucrurile pe care le pun ei in miscare nu este in concordanta cu ce doresti tu.
  • Indiferent ce mesaj se transmite pe internet, tv si presa, votul tau conteaza. Tu mergi si exprima ce consideri. In cazul acestui referendum si nu numai ai posibilitatea sa votezi, trebuie s-o faci! Poti vota pro sau contra asa cum iti dicteaza constiinta. Sau poti sa anulezi votul. Prezenta ta acolo este importanta!
  • Alegerile de pana in prezent au fost alegeri care au aratat ca tinerii nu ies la vot. Ei se bazeaza pe asta! Iesi la vot. Esti pro familie Unu+Una mergi si voteaza! Esti pro Una+Una sau Unu+Unu mergi si voteaza! Trebuie sa-ti spui parerea pentru ca doar asa putem evolua. Viitorul trebuie sa ne arate ce ne dorim. Adevarul este singurul care ne poate elibera.
  • Istoria este schimbata de decizii. E timpul tau sa-ti pui in miscare puterea de decizie. Poti pierde sau poti castiga pe termen scurt, dar poti sa ai control asupra viitorului tau prin prezenta. Puterea prezentului spunea Eckart Tholle este raspunsul la multe dintre problemele noastre de viata.
  • Votul conteaza pentru ca este masura prin care se pot observa tendintele. Votul tau este important pentru ca altfel nu s-ar investi de ani si ani in acest proces. Consuma banii votului lor pentru a le demostra ca vrei. Ei se bazeaza ca pot consuma banii respectivi pentru o suma de oameni mult mai mica. Distruge-le mitul prezentei la vot!
  • Mergi si voteaza ce iti aduce tie pacea interioara. Nu proiecta in viitor esecul. Proiectia viitoare trebuie sa fie pozitiva indiferent de ce spun sondajele. Sondajele de cele mai multe ori sunt concepute pentru ataia aripi. Rezultatele sunt cele pe care le dam noi. Cauza ta se poate reprezenta doar prin vot!
  • Gandeste-te la perioada comunista si trebuie sa intelegi ca oamenii de atunci isi doreau sa poata vota si nu puteau. S-a murit pentru libertatea de vot si trebuie sa respectam sacrificiul prin constiinta civica.
  • 2016 ne-a demonstrat ca votul este o arma de care un popor trebuie sa se foloseasca! Un simplu vot construieste un rezultat in viitor. Trebuie sa te misti pentru a nu te misca in viitor prin piete pentru a schimba ceva.
  • Votul iti ridica respectul de sine! Exact ca la tigari, cafea si droguri in general nu poti sa vezi daca nu incerci.

Ramane cum am stabilit! Mergi la VOT!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *