(P) Tu esti Clientul Misterios!

Phantom ShoppingIn perioada de criza, poti face bani la cumparaturi. Afla cum!
In aceasta perioada de criza a locurilor de munca unde numarul somerilor este in continua crestere, mystery shopping-ul a devenit o modalitate care va poate ajuta sa castigati o suma de bani daca nu ai  un  loc de munca sau de a-ti rotunji bugetul daca ai deja un job care iti ofera putin timp liber. Iti place sa mergi la cumparaturi? Crezi ca te-ai descurca foarte bine ca “spion”? Esti o persoana  sociabila? Ai spirit de observatie? Atunci poti fi si tu un Client Misterios! A fi Client Misterios este o  activitate care se poate practica in timpul liber si poate sa iti aduca o suma de bani suplimentara care  variaza intre 35 si 50 lei pe vizita realizata. Clientul misterios viziteaza diverse magazine, joaca rolul  unui client real, interesat de achizitia unor produse sau servicii, insa pe parcursul vizitei evalueaza  angajatii, abilitatile lor de vanzare, aspectul interior si exterior al magazinului, etc. Dupa realizarea    vizitei, completeaza un chestionar, oferind informatiile observate in timpul vizitei realizate. Partea interesanta a acestei activitati este ca se primeste un scenariu, pe baza caruia Clientul Misterios este pus in diverse situatii de cumparare.

Scenariile sunt simple. De exemplu, Clientul Misterios poate sa faca o vizita la un magazin de retail. Pe langa faptul ca trebuie sa urmareasca aspecte legate de curatenia din magazin, Clientul Misterios trebuie sa observe si atitudinea angajatului fata de el, numele angajatului cu care a interactionat sau numele angajatului pe care l-a avut numai de observat, aspectul fizic al angajatilor, de exemplu culoarea, lungimea parului, inaltimea, statura, etc.

Pentru a fi siguri ca evaluatorul isi face treaba, el trebuie sa achizitioneze un produs de valoare minima si este foarte important sa pastreze bonul, pentru a demonstra ca a fost la locatia stabilita. In plus, in chestionarul pe care il va completa trebuie sa descrie exact cum s-a desfasurat discutia cu angajatul sau angajatii cu care a interactionat.

Astfel, oricine poate fi Client Misterios, daca are minim 18 ani, spirit de observatie dezvoltat, daca are o memorie buna, capacitatea de a respecta termenele limita, acces permanent la internet si cunostinte de baza in utilizarea calculatorului.

Pentru a obtine mai multe informatii despre aceasta activitate aveti la dispozitie numarul de telefon: 0723.752.490 sau adresa de email: mp@phantomshopping.ro

Sursa foto: phantomshopping.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *