Tudor Gheorghe, Ilie Tudor, Antena 3 si jurnalistul idiot

Zilele trecute pe Antena 3 a aparut ceva declaratie mai veche a lui Tudor Gheorghe despre ce a indurat familia lui de pe urma comunistilor. M-a distrat un pic declaratia avand in vedere ca tatal dumnealui a fost Ilie Tudor unul dintre discipolii Capitanului Corneliu Zelea Codreanu. Pana la urma era vorba de oameni din doua tabere in opozitie.

Jurnalistul de cancan si neiubitor de „varani” a prins din zbor stirea fara a rumega( ca o vita ce este) informatia si a inceput sa-si dea cu parerea ca un jurnalist de radio-sant: „Soc si groaza: Tatal si fiul in disputa pentru Dan Voiculescu”, „INTACT il sponsorizeaza pe Tudor Gheorghe si acesta ii ia apararea Varanului” si tot felul de discutii bombastice despre cat de mult rau fac artistii care-l sustin pe Voiculescu in aceasta lupta.

Cand balanta politica facea ca „valorile” sa sustina pe…luand la intamplare…Traian Basescu, atunci era in regula pentru ca „valorile” sustineau pe cine trebuie. Nu esti cu noi esti impotriva noastra! Aceeasi structura ilogica pe care o reintalnim azi la sustinatorii antenelor. Separati prin Lideri, dar uniti prin lipsa respectului si a argumentului.

Ilie si Gheorghe Tudor si-au inteles menirea si probabil ca au invatat sa-si accepte orientarea politica. Ilie Tudor a trait si va muri ca un legionar. Tudor Gheorghe este un trubadur socialist, un socialist romantic. Nu-i poti lua din minte si inima unui om crezul cu care a fost crescut. Cum Mihail Sebastian nu i-a putut purta pica prietenului Mircea Eliade pentru simpatiile legionare, probabil ca nici Tudorii nu-si pot scoate ochii ca traiesc in doctrine diferite. Respectul inaintea doctrinei se invata in familie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *